News

Ce voia să facă Zina Dumitrescu înainte să moară. Cătălin Botezatu a povestit totul, în lacrimi, la TV

28.03.2019 | 15:59
Ce voia sa faca Zina Dumitrescu inainte sa moara Catalin Botezatu a povestit totul in lacrimi la TV

Cătălin Botezatu a fost profund marcat de moartea Zinei Dumitrescu. Într-o intervenție telefonică la Antena Stars, creatorul de modă nu și-a putut stăpâni lacrimile și a povestit un aspect neștiut din viața Zinei Dumitrescu.

Zina Dumitrescu a murit joi după-amiază la vârsta de 82 de ani, după ce și-a petrecut ultimii 3 ani din viață într-un azil de bătrâni. Veste a venit ca un trăznet peste Cătălin Botezatu, pe care Zina Dumitrescu îl numea ”băiatul meu”. Relația dintre cei doi creatori de modă a fost una strânsă. Acest aspect a fost încă o dată confirmat de lacrimile lui Cătălin Botezatu, în direct la Atena Stars. Artistul nu știa că Zina a murit și a aflat în momentul în care a fost sunat de reporterii Antena Stars. Creatorul de modă știa că Zina Dumitrescu era într-o stare critică și că doctorii încercau s-o rescuciteze, însă n-a crezut că aceasta se va stinge.

Cătălin Botezatu recunoaște că n-a avut timp să mai treacă pe la Zina Dumitrescu

”Era la spital și o resuscitau. Nu pot să cred așa ceva, că a murit. Doctorul Ioan Casian a fost unul din oameniii care i-au făcut viața mai frumoasă și mai ușoara. Noi n-am fost tot timpul acolo când ea și-a dorit. Poate am fost prea puțin. Iertați-mă (plânge). Sunt mulți copii care au iubit-o și o vor iubi. Sunt sigur că fiul lui suferă, dar nu mă interesează acest aspect. Lucrurile de familie nu se discută în aceste momente.

Nu cred că este cazul de împărțit banii aici. Oricum nu trebuie să comentăm aceste aspect. Zina a fost un om extraordinar. Zina și-ar fi dorit foarte mult să participe la o ședință de modă. A spus că nu voia una oarecare, ci una a băiatului ei, adică eu, Cătălin Botezatu. Din păcate n-a mai fost timp”, a declarat Cătălin Botezatu la Antena Stars.

În urmă cu 3 ani, fiul Zinei Dumitrescu, Cătălin, a internat-o într-un azil de bătrâni, acolo unde ”întreținerea” costa 2.500 de lei pe lună. Fosta creatoare de modă suferea de Alzheimer. Aceasta a decedat la vârsta de 82 de ani din cauza faptului că a reufzat să mănânce.