Life

Cătălin Cazacu a căzut în… ispită! Bianca Roman, noua iubită, dezvăluiri exclusive despre relația lor: ”Am băut, ne-am distrat”

Showbiz-ul românesc este scena unei noi povești de amor, starul TV Cătălin Cazacu și fosta ispită de la Insula Iubirii, Bianca Roman, formând un cuplu după ce s-au cunoscut la malul mării.
25.08.2021 | 11:45
Catalin Cazacu a cazut in ispita Bianca Roman noua iubita dezvaluiri exclusive despre relatia lor Am baut neam distrat
Catalin Cazacu si Banca ROman sunt cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru FANATIK, Bianca Roman, ispita care a înnebunit bărbații la Insula Iubirii, a vorbit despre relația cu Cătălin Cazacu, unul dintre cei mai vizibili prezentatori TV de la noi din țară.

Bianca Roman, dezvăluiri despre Cătălin Cazacu

Bianca Roman, una dintre cele mai senzuale ispite din istoria reality-show-ului Insula Iubirii, a mai făcut o victimă: Cătălin Cazacu, fostul Faimos de la Exatlon, campion la motociclism și prezentator TV.

ADVERTISEMENT

”Între noi nu este nimic, nici măcar cearșaful”, ne-a spus, râzând în hohote, Bianca Roman. Cu toate acestea, fosta ispită nu neagă că există o pasiune între ea și celebrul prezentator TV.

În exclusivitate pentru FANATIK, Bianca Roman a dezvăluit că, în acest moment, între ea și Cătălin Cazacu se derulează o aventură după ce s-au cunoscut la malul mării și s-au plăcut imediat.

ADVERTISEMENT

”Mi-a plăcut de el, este un bărbat energic și foarte amuzant. ȘI îi place să se distreze. Alături de el, la mare, am băut, ne-am distrat, vom vedea ce se întâmplă. Nu pot spune, acum, că suntem într-o relație la modul cum înțeleg eu acest concept, dar acum ținem legătura, ne vom mai vedea”, a spus, pentru FANATIK, Bianca Roman.

Bianca Roman și Cătălin Cazacu s-au cunoscut la mare

Relația dintre Bianca Roman și Cătălin Cazacu, ne-a dezvăluit ispita, a început la malul mării, cei doi ajungând, la un moment dat, într-un anturaj comun, motiv pentru a petrece așa cum se cuvine.

ADVERTISEMENT

”Am băut câteva beri împreună, apoi, din vorbă în vorbă, ne-am dat seama că ne simpatizăm. Ce a urmat? Ce poate să urmeze între doi adulți, fără obligații?”, a mai spus, pentru FANATIK, Bianca Roman.

E adevărat, ne-a recunoscut Bianca Roman, după aventura avută la mare, nu s-au mai văzut. Încă! Pentru că, așa cum ne-a dezvăluit fosta ispită de la Insula Iubirii, cât de curând ea va ajunge, din nou, la mare, iar revederea lor este foarte probabilă.

ADVERTISEMENT

”Probabil ne vom revedea, vorbim momentan la telefon. Dar nu pot să spun, acum, că vom fi împreună pe termen lung, și eu, și el, avem nevoie de o perioadă de tatonare, să ne dăm seama dacă suntem, cu adevărat, potriviți unul pentru celălalt”, ne-a mai spus Bianca Roman.

Cine este Bianca Roman?

Bianca Roman este una dintre cele mai cunoscute ispite de la Insula Iubirii, focoasa brașoveancă făcând senzație în primul sezon al emisiunii, lipsa ei de inhibiții și felul în care își aborda colegii de reality-show fiind, deja, legendare.

De altfel, de-a lungul timpului, Bianca Roman a mai fost implicată într-o serie de relații, cea mai vizibilă fiind cu un politician cunoscut din Brașov care, de altfel, o ceruse și în căsătorie, dar s-au despărțit înainte de a ajunge la altar.

Bianca Roman are, dintr-o relație anterioară, o fetiță, Francesca, de care, așa cum ne-a recunoscut chiar ea, se ocupă singură și care este, de fapt, singura ei prioritate.

”Cel mai important lucru este ca fetița mea să aibă parte de tot ce e mai bun. Nu îmi pun problema unei relații care, cumva, să mă facă să o neglijez pe fetiță”, ne-a mai spus Bianca Roman, devenită din ispită femeie de afaceri în Brașov, parcă sugerându-i lui Cătălin Cazacu că își dorește ca relația lor să nu interfereze cu obligațiile de mamă.

ADVERTISEMENT