Life

Cătălin Cazacu a spus adevărul. A înșelat-o pe Ramona Olaru cu Denise Rifai? „Nu sunt ușă de biserică”

Cătălin Cazacu a spus ce se întâmplă, de fapt, între el și Denise Rifai. A înșelat-o pe Ramona Olaru cu vedeta de la Kanal D?
11.05.2023 | 17:46
Catalin Cazacu a spus adevarul A inselato pe Ramona Olaru cu Denise Rifai Nu sunt usa de biserica
Cătălin Cazacu a făcut dezvăluiri despre relația cu Denise Rifai. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Cazacu a lămurit situația cu Denise Rifai. Fostul logodnic al Ramonei Olaru a spus dacă a înșelat-o sau nu pe blondina de la Neatza cu Răzvan și Dani cu vedeta de la Kanal D. Prezentatoarea și-a spus, de asemenea, punctul de vedere.

Sunt Cătălin Cazacu și Denise Rifai împreună? Dezvăluirile fostului logodnic al Ramonei Olaru

Acum, relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-a încheiat definitiv, dar nu este un secret pentru nimeni că a fost una presărată cu multiple suișuri și coborâșuri. De atunci, s-a spus despre prezentatorul de la Stars că și-a făcut o nouă iubită, însă el nu a confirmat niciodată informația. 

ADVERTISEMENT

Totuși, recent, în spațiul public au apărut imagini în care Cătălin Cazacu apare în ipostaze apropiate cu Denise Rifai. Mai mult, acestea ar fi fost surprinse chiar în timp ce sportivul și asistenta de la Neatza erau împreună.

Iar blondina a făcut de mai multe ori declarații despre infidelitate, astfel că publicul s-a întrebat dacă nu cumva Cătălin Cazacu a înșelat-o chiar cu prezentatoarea de la Kanal D. El a lămurit situația și a spus și dacă are sau nu o relație cu Denise.

ADVERTISEMENT

„Am încercat să stau departe de aceste povești, pentru că pe cât de hilare mi se par, pe atât de fantastice. Am spus și repet, datoria mea de bărbat este să nu comentez, dar mă simt nevoit să spun atât: perioada la care se referă este o perioadă în care eu eram singur”, a spus Cătălin Cazacu pentru spynews.ro. 

Cătălin Cazacu: „Nu sunt vreo ușă de biserică”

Cătălin Cazacu a mai adăugat că, deși nu are o reputație impecabilă, nu înseamnă că ajunge să aibă o legătură amoroasă cu fiecare femeie cu care intră în contact. „Iar, după cum bine se știe, eu nu sunt vreo ușă de biserică și nici nu vreau să mă dau.

ADVERTISEMENT

De aici până la faptul că orice persoană cu care stau într-un cadru public îmi este ….eu știu că trebuie să par oaia neagră ca să se ia atenția de pe adevăr. Eu trăiesc în prezent și atât”, a continuat Cătălin Cazacu.

Denise Rifai a comentat presupusa relație cu Cătălin Cazacu

La rândul său, printr-o postare pe Facebook, Denise Rifai a comentat presupusa relație dintre ea și Cazacu. Prezentatoarea de la Kanal D a susținut că între ei nu a fost vorba decât despre un dans.

ADVERTISEMENT

„Astăzi am văzut o știre de la un eveniment la care am participat în decembrie anul trecut, iar la masa noastră a stat și Cătălin Cazacu, el fiind invitat de prietena mea, Tania Budi.

A fost o deschidere de club, o petrecere unde s-a și dansat. Și, evident, am dansat și eu. Dar de aici pana la a se inventa o idilă, e cale lungă. De-a lungul timpului, s-a speculat mult în presă pe tema relațiilor mele. Însă vă asigur că în momentul în care va fi cineva în viața mea, voi comunica deschis și asumat ca și până acum”, a transmis Denise Rifai.

ADVERTISEMENT