Life

Cătălin Cazacu, decizie neașteptată după despărțirea de Ramona Olaru. Ce afacere și-a deschis

Cătălin Cazacu, hotărâre surpriză după separarea de Ramona Olaru. În ce business a investit moderatorul de la Antena Stars.
16.02.2023 | 17:50
Catalin Cazacu decizie neasteptata dupa despartirea de Ramona Olaru Ce afacere sia deschis
Cătălin Cazacu, hotărâre surpriză după separarea de Ramona Olaru. În ce business a investit. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Sportivul în vârstă de 38 de ani a luat o decizie neașteptată după despărțirea de asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani. Ce afacere și-a deschis și ce investiții a făcut până acum sportivul care face bani din mai multe activități.

Cătălin Cazacu, hotărâre surpriză după separarea de Ramona Olaru. În ce business a investit

Cătălin Cazacu este implicat în afaceri de mai bine de un deceniu, iar acum și-a deschis un business cu care speră să dea lovitura. Fostul iubit al Ramonei Olaru este proprietar de restaurant, dar nu este singur în această investiție.

ADVERTISEMENT

Renumitul prezentator s-a aliat cu Enzo care în trecut a fost concurent în emisiunea culinară Chefi la cuțite și a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Cei doi și-au împărțit sarcinile foarte bine, vedeta precizând că nu se dă în lături de la nicio treabă.

„Am deja o firmă de pază care are 12 ani de zile și peste 300 de angajați, afaceri fac de ceva timp. Dar de HoReCa nu, acum m-a mâncat să-mi fac restaurant. Dacă vrei să știi, debarasez la mese, nu e glumă.

ADVERTISEMENT

Suntem într-un loc în care la prânz vine foarte multă lume să mănânce la noi fiindcă suntem într-o clădire de birouri. E la început momentan, îmi place să merg la mine la cârciumă să mănânc.

Îmi place să stau cu prietenii mei până seara târziu, în weekend”, a spus Cătălin Cazacu pentru cancan.ro. În plus, prezentatorul de la Antena Stars mărturisește că fiul său are încă de acum fler în afaceri.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul motociclist susține că băiatul său îi calcă pe urme nu doar în domeniul sportiv, ci și când vine vorba de investiții. Fiul său este un copil extrem de inteligent și în urmă cu ceva vreme i-a cerut bani pentru bitcoin.

Cătălin Cazacu, investiție de mii de euro în restaurant

Cătălin Cazacu a investit mii de euro în restaurantul care se află într-o clădire de birouri în care lucrează aproximativ 16.000 de persoane. Sportivul a fost cel care a venit cu finanțele, în timp ce Enzo recunoaște că a venit cu puterea de muncă.

ADVERTISEMENT

Din păcate, fostul iubit al Ramonei Olaru nu se pricepe la gătit, dar asta nu înseamnă că nu degustă mâncarea care iese din bucătăria localului. În plus, vedeta de la Antena Stars nu exclude posibilitatea să livreze pentru doritori.

ADVERTISEMENT