Life

Cătălin Cazacu, experiență neplăcută în vacanța din Mexic. Ce a pățit logodnicul Ramonei Olaru

Cătălin Cazacu, final de an neplăcut, în Tulum. Iubitul Ramonei Olaru a povestit ce i s-a întâmplat în ultima zi din 2022.
02.01.2023 | 20:17
Catalin Cazacu experienta neplacuta in vacanta din Mexic Ce a patit logodnicul Ramonei Olaru
Cătălin Cazacu, final de an neplăcut, în Tulum. Iubitul Ramonei Olaru a povestit ce i s-a întâmplat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Antena Stars a avut parte de o experiență neplăcută în vacanța din Mexic. Ce a pățit logodnicul asistentei de la Neatza cu Răzvan și Dani și câți bani a achitat pentru acest sejur pe care nu-l va uita curând.

Cătălin Cazacu, final de an neplăcut, în Tulum. Iubitul Ramonei Olaru a povestit ce i s-a întâmplat

Cătălin Cazacu a împărtășit cu fanii de pe social media prin ce a trecut în noaptea dintre ani. Logodnicul Ramonei Olaru a dorit ca internauții să învețe din greșelile sale, subliniind că este o persoană foarte sinceră.

ADVERTISEMENT

Petrecerea de Revelion din Tulum, Mexic, nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor celor doi îndrăgostiți care au intrat în 2023 împreună. Sportivul a povestit că a plătit mulți bani, dar în schimb a primit foarte puține lucruri.

„Eu sunt un om sincer și întotdeauna mi-a plăcut să dau sfaturi. Dacă ești deștept, înveți din greșelile mele. Pe scurt, noi am fost la Revelion, foarte frumos, n-am văzut nimic.

ADVERTISEMENT

Am mers pentru mâncare, în principiu. Foarte bună mâncarea, am plătit nu mult, o mână și un picior. E ora 1 și 20 și noi căutam tacos”, a spus Cătălin Cazacu pe Instagram.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, vacanță după împăcare

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru se bucură de o vacanță de vis în care au plecat alături de o gașcă mai mare de prieteni printre care se numără și Natalia Mateuț.

ADVERTISEMENT

Cei doi profită de aceste clipe după ce anterior au stat despărțiți două săptămâni, perioadă în care nu au vorbit deloc unul cu celălalt.

Din concediu nu lipsesc imaginile de pe plajă, din nisip, lucru pe care bărbații îl văd ca pe un sacrificiu pentru partenerele de viață.

ADVERTISEMENT

„Eu vă zic, viața nu e ușoară. Adevăratele sacrificii astea sunt, astea”, a completat vedeta de la Antena Stars legat de faptul că un tânăr le fotografiază pe prietenele Ramonei Olaru.

ADVERTISEMENT