Life

Cătălin Cazacu, noua vedeta a Antenei Stars. Ce emisiune va prezenta iubitul Ramonei Olaru

Cătălin Cazacu, noua vedeta a Antenei Stars. Acesta va prezenta o emisiune la acest post de televiziune, alături de Natalia Mateuț. Iată ce spune despre noua sa slujbă.
22.07.2022 | 14:42
Catalin Cazacu noua vedeta a Antenei Stars Ce emisiune va prezenta iubitul Ramonei Olaru
Iubitul Ramonei Olaru, prezentator la Antena Stars. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Iubitul Ramonei Olaru va prezenta o emisiune la Antena Stars, alături de Natalia Mateuț, iar transmisiunea va fi de la malul mării.

Iubitul Ramonei Olaru, prezentator la Antena Stars

Star Matinal e pe val şi Star la mare fitză se vor muta la mare, iar Natalia Mateuţ, Cătălin Cazacu, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim sunt cei patru prezentatori care îi vor ține la curent pe telespectatori cu tot ceea ce se întâmplă chiar de pe malul mării, de pe plaja Saturn.

ADVERTISEMENT

Totul se va întâmpla începând cu data de 30 iulie, în fiecare zi, de luni până duminică, începând de la nouă dimineață.

Cătălin Cazacu și Natalia Mateuț vor prezenta în prima parte emisiunea Star Matinal e pe val,  iar începând cu ora 16:00 are loc emisiunea Star la mare fitză. Și Dima Trofim și Alexia Ţalavutis vor face parte din echipa de prezentatori.

ADVERTISEMENT

Natalia Mateuț s-a declarat fericită de faptul că echipa ei poate ajunge iarăși la mare și a spus că abia așteaptă să îi bucure pe telespectatori, de această dată alături de Cătălin Cazacu, iubitul Ramonei Olaru de la Antena 1.

“Ne bucurăm foarte tare că reuşim să revenim la mare şi să ne întâlnim cu telespectatorii noştri, nu doar prin intermediul televizorului. De data aceasta voi face echipă cu Cătălin Cazacu şi împreună vă promitem emisiuni pline de energie, cu foarte mulţi invitaţi, cu muzică live, concursuri, sport şi multe exclusivităţi pentru că… Antena Stars VEDE TOT şi la mare!”, a declarat Natalia Mateuţ.

ADVERTISEMENT

Ce spune Cătălin Cazacu despre rolul său de prezentator

La rândul lui, Cătălin Cazacu, iubitul Ramonei Olaru, a spus că pe telespectatori îi așteaptă multe surprize din 30 iulie, când va prezenta la Antena Stars chiar de la malul mării, alături de Natalia Mateuț.

“Îi aşteptăm pe toţi cei care vor fi pe litoralul românesc începând din 30 iulie să vină alături de noi pe plaja din Saturn, să dăm startul distracţiei! Le pregătim multe surprize!”, a adăugat Cătălin Cazacu.

ADVERTISEMENT

Și emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani se va muta tot la mare, astfel că Ramona Olaru și iubitul ei vor putea petrece timp împreună în fiecare zi după job.

ADVERTISEMENT