Life

Cătălin Cazacu nu mai poate dormi noaptea după despărțirea de Ramona Olaru. Prezentatorul, ghinion după ghinion

Cătălin Cazacu, ghinion după ghinion după despărțirea de Ramona Olaru. Prezentatorul TV nu mai poate dormi noaptea după separare de aceasta.
16.12.2022 | 14:28
Catalin Cazacu nu mai poate dormi noaptea dupa despartirea de Ramona Olaru Prezentatorul ghinion dupa ghinion
Cătălin Cazacu nu mai poate dormi noaptea după despărțirea de Ramona Olaru. Foto Captură Antena stars
ADVERTISEMENT

Cătălin Cazacu trece printr-o perioadă mai grea a vieții sale, după despărțirea de Ramona Olaru. Prezentatorul a recunoscut că nu mai doarme nici noaptea!

Cătălin Cazacu nu mai poate dormi noaptea. Ce ghinion a avut

Cătălin Cazacu a povestit pe rețelele de socializare că are numai ghinioane în ultima vreme, iar totul oare că se întâmplă chiar după despărțirea de Ramona Olaru.

ADVERTISEMENT

Cătălin Cazacu se simte tot mai ghinionist, iar de această dată prezentatorul a povestit că i s-a stricat telefonul cu o zi înainte și nu și-a cumpărat ceas deșteptător, așa că de teamă că va adormi fără o alarmă, prezentatorul mai bine nu a dormit deloc.

Fostul iubit al Ramonei Olaru a spus că este de părere că nimănui nu i s-a mai întâmplat acest lucru și că are parte numai de ghinion.

ADVERTISEMENT

Desigur, chiar înainte să-i sune alarma propriu-zisă, Cătălin Cazacu a reușit și el să adoarmă, dar era prea târziu deja.

Cătălin Cazacu a mărturisit că a stat să păzească telefonul toată noaptea și nu s-a odihnit deloc.

ADVERTISEMENT

”Eu sunt singurul om de pe lume care poate să pățească chestia asta. Nimeni altcineva pe care eu cunosc, nu poate să pățească.

După ce ieri mi s-a stricat telefonul în somn și dimineață m-am trezit cu el mort, dar m-am trezit, astăzi, pentru că sunt un băiat conștiincios și nu m-am dus să îmi cumpăr ceas, n-am dormit toată noaptea cu gândul că dacă se strică iar telefonul și nu mai sună ceasul.

ADVERTISEMENT

Uite așa am stat ca prostul, să păzesc telefonul, care exact în momentul în care am adormit și eu, a sunat”, a mărturisit Cătălin Cazacu pe InstaStory.

Cătălin Cazacu, primele declarații despre despărțirea de Ramona Olaru

Cătălin Cazacu a mărturisit cu lacrimi în ochi că „este terminat” după despărțirea de Ramona Olaru. Prezentatorul chiar i-a reproșat asistentei TV că a făcut ceva ce i-a determinat să se despartă.

„Îmi pare rău că s-a ajuns aici în relația noastră, dar dacă nu făcea ce a făcut nu se ajungea aici.

Vreau să îi reproșez că a plecat și nu a anunțat. Nu știu motivul, în sufletul meu sunt terminat”, a mai spus prezentatorul la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: