Life

Cătălin Cazacu, obligat să doarmă pe o saltea gonflabilă. Ce se întâmplă în casa lui și în relația cu Ramona Olaru: „Când eram doi, era mai ok”

Cătălin Cazacu a dezvăluit în emisiunea Showbiz Report, difuzată pe Antena Stars, motivul pentru care este nevoit să doarmă pe o saltea gonflabilă.
19.10.2022 | 11:23
Catalin Cazacu obligat sa doarma pe o saltea gonflabila Ce se intampla in casa lui si in relatia cu Ramona Olaru Cand eram doi era mai ok
Cătălin Cazacu și Ramona Olaru dorm pe o saltea gonflabilă. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Cazacu a dezvăluit în ediția de miercuri, 19 octombrie 2022, a emisiuni Antena Stars că este nevoit să doarmă pe o saltea gonflabilă. Moderatorul Showbiz Report le-a explicat colegilor săi de platou ce se întâmplă acum în casa în care locuiește cu Ramona Olaru.

Cătălin Cazacu, nevoit să doarmă pe o saltea gonflabilă. Prezentatorul Antena Stars a făcut dezvăluiri din casa lui și a Ramonei Olaru

Adeseori, Cătălin Cazacu povestește diferite lucruri din viața sa în emisiunea Showbiz Report pe care o prezintă la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

În ediția de miercuri, 19 octombrie 2022, moderatorul a mărturisit că nu s-a odihnit prea bine și asta pentru că și-a petrecut noaptea pe o saltea gonflabilă.

Totuși, Cătălin Cazacu nu a fost pedepsit de Ramona Olaru să doarmă pe jos, ci au făcut acest lucru împreună, ba chiar acompaniați de animalele lor de companie.

ADVERTISEMENT

Cei doi îndrăgostiți au o relație serioasă și planuri serioase de viitor. De ceva timp locuiesc în aceeași casă, pe care acum o reamenajează.

„Mă și arunca, vedeam cum sare ea, așa. Mai săreau pisicile din când în când. Pentru că reamenajăm casa, toată casa este în mijlocul sufrageriei și noi dormim și acolo. Așa tare de ne distrăm!”, a povestit Cătălin Cazacu la Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Cătălin Cazacu: „Când eram doi, era mai ok”

Dacă pe parcursul nopții s-au descurcat cumva, situația s-a înrăutățit pentru Cătălin Cazacu după ce asistenta de la Neatza s-a trezit pentru a pleca de la serviciu.

Salteaua gonflabilă, care între timp s-a mai dezumflat, a devenit și mai incomodă pentru prezentatorul Antena Stars, rămas singur pe podeaua sufrageriei.

ADVERTISEMENT

„Știi care e chestia mai tare? Că ea se trezește mai devreme. Eu, la un moment dat, la ora 5:30- când se trezește ea…Îți dai seama, salteaua s-a mai dezumflat în timpul nopții. Când eram doi, era mai ok, după ce a plecat ea…”, a completat Cătălin Cazacu.

ADVERTISEMENT
Tags: