Life

Cătălin Cazacu, primele dezvăluiri după ce a fost surprins în club alături de o altă femeie: „Eram în interes de serviciu”

Cătălin Cazacu a făcut primele declarații după ce a fost surprins alături de o altă femeie. În urmă cu câteva zile, Ramona Olaru s-a mutat din casa lui.
14.11.2022 | 11:20
Catalin Cazacu primele dezvaluiri dupa ce a fost surprins in club alaturi de o alta femeie Eram in interes de serviciu
Cătălin Cazacu a fost surprins în club cu o altă femeie. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru fac afirmații subtile după ce s-ar fi despărțit din nou. Ea și-a luat bagajele și a plecat de acasă, iar el a fost surprins alături de o altă femeie în club. Prezentatorul de la Antena Stars a explicat episodul, în direct.

Cătălin Cazacu a făcut declarații după ce a fost surprins în club alături de o altă femeie

Au spus că sunt aproape gata cu pregătirile de nuntă, însă se pare că Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-ar fi despărțit din nou. Într-un interviu acordat recent, asistenta de la Neatza a spus că și-a luat bagajele și pisicile și a plecat din casa aflată în proces de renovare a logodnicului său.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după declarațiile frumoasei blondine, Cătălin Cazacu a fost surprins în club alături de o altă femeie cu care și-a petrecut aproape toată noaptea, după cum se arată în articolul publicat de WoWbiz.ro.

În ediția de luni, 14 noiembrie 2022, a emisiunii Showbiz Report, pe care o prezintă la Antena Stars, Cătălin Cazacu a explicat episodul și a spus că se afla la acea petrecere în interes de serviciu și chiar că a observat că două tinere îl urmăreau și filmau.

ADVERTISEMENT

„Eram în interes de serviciu. Mulți văd, puțin pricep și nimeni nu înțelege. Erau două domnișoare care în loc să se distreze, stăteau așa în continuu. Și le-am întrebat: ‘E totul ok?’”, a spus Cătălin Cazacu la Antena Stars.

Colegii lui i-au sărit în apărare. Astfel, Andrei Ștefănescu l-a sfătuit ca data viitoare când se întâmplă asta să scoată telefonul și să fotografieze la rândul lui persoanele în cauză, iar Natalia Mateuț a subliniat faptul că bărbatul este cât se poate de „cuminte”.

ADVERTISEMENT

„Nu erau de pozat. Data viitoare o să le pozez și eu. Sunt și deștept și cuminte”, a răspuns Cătălin Cazacu.

Cum a reacționat Ramona Olaru după ce logodnicul său a petrecut fără ea

Acțiunile lui Cătălin Cazacu nu au rămas fără răspuns, însă. După ce, conform Libertatea, și-a rugat urmăritorii de pe Instagram să nu-i mai trimită știrile despre logodnicul său, Ramona Olaru i-a urmat exemplul și a ieșit în oraș.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată provocator, într-un costum de plasă care nu a prea lăsat loc imaginației, asortat cu tocurile cui, vedeta Antena 1 s-a fotografiat și a publicat imaginile în social media.

Pe lângă aprecieri, Ramona Olaru a primit și critici, fiind acuzată că „se duce goală prin cluburi și petrece până cade sub masă”, afirmație care a deranjat-o pe blondină, astfel că i-a atras public atenția celei care i-a lăsat comentariul respectiv, sugerându-i să-și vadă de viață.

„Și mai sunt unii care lasă comentarii așa, din neant, sau care spun lucruri despre mine pe care și eu le aflu atunci, pe moment. Dar nu mai bine ne bucurăm noi de viață, fiecare de a lui? Așa cum poate.

Pentru că avem câțiva ani de trăit pe pământul ăsta, în viața asta și noi ne încărcăm să aruncăm cu noroi unul în altul. Haide, eu am 33 de ani și nu mai vreau să stau așa să-ți arunc ție cu noroi pe Instagram”, a spus Ramona Olaru pe Instagram.

Ramona Olaru, mesaj subtil în social media: „Renunță la cei care nu contează”

O posibilă dovadă a faptului că lucrurile nu ar fi tocmai roz în cuplul Cazacu-Olaru este o altă postare a Ramonei, în care dădea de înțeles că a eliminat din viața sa oamenii care nu-i fac bine.

„Sunt unii oameni care or să te facă în permanență să te simți greu de iubit, de acceptat…Și sunt oameni care or să te facă în permanență să simți că meriți tot ce e mai bun. Ce binecuvântare că ai posibilitatea să alegi pe cine vrei să-ți fie alături! Renunță la cei care nu contează!”, este textul distribuit de Ramona Olaru în social media.

ADVERTISEMENT