Life

Cătălin Cazacu, reproșuri la adresa Ramonei Olaru după ce a petrecut singură în club: „A băut și s-a distrat”

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, replici savuroase în mediul online. Cei doi au vorbit în văzul tuturor despre nemulțumirile lor, după ce asistenta de la Neatza a petrecut în club, singură.
01.08.2022 | 13:30
Catalin Cazacu reprosuri la adresa Ramonei Olaru dupa ce a petrecut singura in club A baut si sa distrat
Cătălin Cazacu, reproșuri la adresa Ramonei Olaru. Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, șir de replici savuroase pe rețelele de socializare. Despre ce au discutat cei doi pe rețelele de socializare, în văzul tuturor.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, replici savuroase online

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru sunt unul dintre cele mai iubite cupluri, mai ales pentru faptul că nu se feresc să își arate iubirea sau…certurile pe rețelele de socializare!

ADVERTISEMENT

De această dată, cei doi au vorbit despre cum i-a schimbat relația, iar Cătălin Cazacu a fost foarte nemulțumit că, practic, iubita lui îi trăiește viața.

Dar ce s-a întâmplat, de fapt? Ramona Olaru a petrecut o noapte în club, fără iubitul ei, iar Cătălin Cazacu a trebuit să se trezească la ora la care partenera lui se întorcea acasă.

ADVERTISEMENT

Dacă, de obicei, cel care făcea acest lucru era nimeni altul decât Cătălin Cazacu, care nu a zis „Nu” unei nopți în club de prea multe ori, iată că acum i-a venit rândul să trebuiască să se trezească devreme, în timp ce Ramona Olaru a putut petrece până dimineață.

Mai mult, Cătălin Cazacu a spus că se simte de parcă trăiește viața Ramonei Olaru și a mărturisit că nu se distrează deloc.

ADVERTISEMENT

”Cică o femeie în viața asta te schimbă. Eu zic că nu e așa. Eu chiar așa mi-am dorit, să mă trezesc la 7 dimineața, să deschid telefonul și să văd cum Ramona a băut și s-a distrat. Gen, cum ea trăiește viața mea și eu trăiesc viața ei.

Mă simt ca într-un film în care m-am culcat și m-am trezit în viața altuia. Mă duc un pic să mor și mă întorc, poate se trezește și Ramona, care aseară s-a distrat”, a spus Cătălin Cazacu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Ce i-a răspuns Ramona Olaru iubitului său

Replica din partea Ramonei Olaru a venit rapid, iar aceasta a mărturisit că a mers să doarmă acasă la Cătălin Cazacu, unde a făcut dezordine. Totuși, Ramona Olaru a spus că nu s-a distrat la fel de bine fără iubitul ei.

”Nu numai că m-am distrat, dar după ce m-am distrat am și dormit la tine acasă și ți-am lăsat totul deranjat în casă.

Acum am plecat la mine acasă, unde e mai ordine, ca să fac și aici dezordine. Dar, pot să spun că nu m-am distrat la fel fără tine”, a iubita sa, Ramona Olaru.

ADVERTISEMENT
Tags: