Life

Cătălin Cazacu s-a afișat prima oară cu femeia care a înlocuit-o pe Ramona Olaru! Foto

FANATIK are primele imagini în care Cătălin Cazacu apare alături de noua sa iubită, de profesie reporter la postul de televiziune la care lucrează.
07.03.2023 | 13:56
Catalin Cazacu sa afisat prima oara cu femeia care a inlocuito pe Ramona Olaru Foto
FANATIK are primele imagini cu Cătălin Cazacu și noua sa iubită, Elisa. Foto: Instagram/ FANATIK
ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă primele imagini cu Cătălin Cazacu și noua sa parteneră, după ce presa a speculat în ultimele ore pe seama femeii pentru care a lăsat-o baltă pe Ramona Olaru!

Cătălin Cazacu a apărut în public cu noua sa iubită, colega lui Dan Capatos de la Antena Stars

Dacă până acum toată lumea și-a dat cu presupusul despre blonda care l-a cucerit pe celebrul motociclist și prezentator tv, ei bine, FANATIK are dovada de netăgăduit că vedeta Antena Stars e implicat într-o nouă relație.

ADVERTISEMENT

Cătălin se iubește cu Elisa Alexandra Roman, o adevărată păpușă Barbie, în prezent reporter al emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars! Cazacu s-a afișat cu noua sa iubită la concertul de revenire al trupei A. S. I. A.. Cei doi au urmărit împreună, ca doi porumbei, momentele cântărețelor aflate pe scena Sălii Palatului.

Ba mai mult, la un moment dat, cei doi păreau destul de atinși la corazon de melodiile de dragoste ale formației. Elisa a ajuns la Sala Palatului în seara zilei de luni, 6 martie, înaintea iubitului ei, însoțită de o colegă de la postul de televiziune unde lucrează, fermecătoarea Denisa Biță.

ADVERTISEMENT

Elisa și Cătălin, ca doi porumbei la concertul A. S. I. A.

După primele 20 de minute de spectacol, lângă Elisa a apărut și partenerul ei, Cătălin Cazacu. Pe parcursul concertului, cei doi și-au șușotit lucruri pe care doar ei știu. Din când în când, Elisa își punea capul pe umărul lui Cazacu și viceversa.

Colegul lui Andrei Ștefănescu de la matinalul Antenei Stars a ieșit din sală de câteva ori, iar Elisa urmărea show-ul cuminte, știind că iubitul ei va reveni la ea pentru încă un pupic tandru.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Cătălin Cazacu, înainte de finalul show-ului A.S.I.A. a plecat. Probabil se făcuse târzior și, cum el e pe ”metereze” încă la prima oră a dimineții, trebuia să ajungă acasă, iar iubita lui avea de intervievat, probabil, fetele care au fost pe scenă.

Iubita lui Cazacu, ”bine înfiptă” în lumea mondenă

Tânăra cu care se iubește Cazacu nu e străină de lumea mondenă. Blondina a fost văzută de câteva ori la Nuba, unde se întâlnește cu prietenii ei care activează în showbiz.

ADVERTISEMENT

Unul dintre bărbații celebri pe care Elisa îi cunoaște foarte bine, cu care e prietenă, e Matei Dima, alias BRomania. Cei doi au fost fotografiați anul trecut de CANCAN.RO în ipostaze amicale, în clubul de fițe unde se perindează weekend de weekend celebritățile de la noi.

În tot acest context, Ramona Olaru, fosta iubită a lui Cazacu, a transmis câteva mesaje subtile în mediul online, care s-ar putea să aibă legătură cu fostul său partener. Vedeta Antenei 1 a ținut o prelegere despre persoanele narcisiste.

Fanii colegei lui Dani Oțil cred că aceasta ar face trimitere către fostul ei iubit, însă nu este foarte clar, din spusele vedetei, dacă se referă la el. Ba mai mult, la un moment dat, vorbind despre persoanele narcisiste, Ramona a spus că și ea are multe probleme de rezolvat la propria persoană.

cazacu si iubita
Cătălin Cazacu și noua iubită, la concertul A. S. I. A. Foto: FANATIK

Ramona Olaru ține prelegeri despre persoanele narcisiste pe Instagram

„O persoană narcisistă nu e bine nici ea cu ea, nici cu cei din jur. Și încă ceva! Persoana narcisistă nu știe că suferă de această tulburare. La rândul ei, a ajuns în situația aceasta din cauza unor traume”, a spus Ramona Olaru pe Instastory, comentând un clip de pe TikTok.

Apoi, amintind că se apropie ziua de 8 Martie, Ramona a spus că există puține persoane importante în viața ei și, cu siguranță, spunem noi, Cătălin Cazacu nu se mai numără printre acestea: „Sunt doar două, trei persoane importante în viața mea, ca și bărbați. Eu n-am prea multe persoane pe lângă mine”.

Un alt mesaj care face trimitere la telenovela amoroasă în care a fost implicată spune totul despre ce simte acum Olaru: „Felul în care iubesc eu nu se potrivește cu era asta”.

ADVERTISEMENT