Life

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, relație sortită eșecului? Ce părere are fosta iubită a prezentatorului

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, fiasco în dragoste? Ce spune Nicoleta Delinescu, fosta parteneră, despre povestea celor doi.
10.01.2023 | 20:45
Catalin Cazacu si Ramona Olaru relatie sortita esecului Ce parere are fosta iubita a prezentatorului
Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, fiasco în dragoste? Ce spune Nicoleta Delinescu despre povestea celor doi. Sursa foto: Facebook / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Antena Stars și asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani au parte de o relație sortită eșecului? Ce părere are fosta iubită a cunoscutului sportiv, artistă cu care are un băiat în vârstă de 13 ani.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, fiasco în dragoste? Ce spune Nicoleta Delinescu despre povestea celor doi

Nicoleta Delinescu este extrem de neîncrezătoare în relația lui Cătălin Cazacu cu Ramona Olaru. Fosta iubită a sportivului crede că vedeta nu s-a schimbat absolut deloc de când a pus capăt relației amoroase, acum 11 ani.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita solistă consideră că fostul moderator de la Vulturii de noapte nu este suficient de matur și responsabil pentru altcineva în afară de el, în ciuda faptului că este foarte atent la creșterea fiului său pe nume Andrei.

„Nu o cunosc pe domnișoara. Au fost multe ca și ea în anii ăștia în preajma lui. Aceeași poveste…vorbă multă, fapte puține. Nu pot să spun decât că Cătălin este la fel cum l-am lăsat acum 11 ani.

ADVERTISEMENT

Când o să îl văd cu un bebe mic plimbându-se prin parc și mergând cu el la grădiniță atunci pot să am o altă părere despre el. Pentru noi este tată, indiferent cum este, Andrei îl iubește enorm.

Asta este cel mai important lucru pentru mine să existe în continuarea o relație frumoasa între noi, de dragul la copilului”, a spus Nicoleta Delinescu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Cătălin Cazacu, un tată bun pentru fiul său și al Nicoletei Delinescu

Cătălin Cazacu și cântăreața de muzică de petrecere din Timișoara au avut o relație sentimentală care a durat 5 ani. S-au despărțit în urmă cu 11 ani, dar au rămas prieteni de dragul copilului pe care îl au împreună.

Andrei are 13 ani și calcă pe urmele celebrului său tată, fiind pasionat de motociclete încă de acum. Mama sa îl încurajează în această direcție, la fel și prezentatorul de la Antena Stars care îi trimite numeroase cadouri.

ADVERTISEMENT

Totodată, Cătălin Cazacu vorbește foarte des despre băiatul său chiar dacă nu reușește să petreacă foarte mult timp alături de el. Nu lipsesc nici imaginile împreună.

ADVERTISEMENT