Life

Cătălin Cazacu vrea să se însoare urgent cu Ramona Olaru: „O să o duc la altar”

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează un cuplu de aproape un an și cei doi se gândesc la modul cel mai serios la momentul în care se vor căsători. Adică, în curând.
23.06.2022 | 12:35
Catalin Cazacu vrea sa se insoare urgent cu Ramona Olaru O sa o duc la altar
Cătălin Cazacu a dezvăluit că vrea să se însoare cu Ramona Olaru / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru sunt, de ceva timp deja, nedespărțiți, iar relația lor pare să fie mai serioasă ca oricând. Cel puțin pentru Vulturul de Noapte Cătălin Cazacu, el fiind cel care, fără ascunzișuri, a mărturisit pentru FANATIK că vrea să se căsătorească cu frumoasa asistentă a matinalului de la Antena 1.

Cătălin Cazacu vrea să se însoare cu Ramona Olaru

Prezent alături de Ramona Olaru la lansarea oficială a filmului Elvis de la Cineplexx Băneasa, Cătălin Cazacu a făcut o serie de dezvăluiri despre relația pe care o are cu simpatica ”vecină” a matinalilor Răzvan și Dani de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Și, fără să își ascundă sentimentele, Cătălin Cazacu recunoaște că viața lui s-a schimbat – în bine – în ultimele luni, perioadă pe care și-o petrece alături de Ramona. Și, atunci când vorbește despre partenera lui de viață, cu omor, Cazacu dezvăluie ce schimbări au avut loc.

”Ramona a reușit însă ce nu a mai putut face nimeni: să mă pună să mă trezesc de dimineață. Nu credeam că o să fac vreodată așa ceva. Mă culc la 9 jumătate (21.30, n. red.), deci Vulturul de Noapte s-a transformat ușor într-un fel de Rândunică de Zi”, ne-a spus, amuzându-se, Cătălin Cazacu.

ADVERTISEMENT

De altfel, acesta este și motivul pentru care se gândește din ce în ce mai mult la ideea de a-și oficializa relația cu Ramona Olaru. E convins, de altfel, că nu mai trebuie să piardă prea mult timp până în momentul în care se va căsători.

Ce spune Cătălin Cazacu despre Ramona Olaru

Atunci când vorbește despre Ramona Olaru, Cătălin Cazacu recunoaște că s-au schimbat lucrurile în viața lui și că, acum, s-a făcut ”băiat serios”. Nu că nu ar fi fost și înainte la fel, dar, de când este implicat în relația cu frumoasa asistentă TV parcă e și mai… cuminte.

ADVERTISEMENT

”Da, m-am făcut băiat serios. Am trei pisici acasă, dacă o socotim și pe Ramona. Nu știu ce se întâmplă, e ceva cu mercur retrograd (râde, n. red.). (…) Dacă plecăm de la premisa că eram mai neliniștit înainte, da, putem spune că Ramona m-a liniștit. Mai sunt Vultur de Noapte, dar am cuibul meu. Dar cred că așa se vede din exterior”, ne-a spus Cătălin Cazacu.

Mai mult, în exclusivitate pentru FANATIK, Cazacu a descris-o pe Ramona Olaru și motivul pentru care relația lor rezistă deja de atât de mult timp. ”Ramona e unică. Ea a fost tot timpul în jurul meu. Suntem prieteni de mult. Noi nu ne plictisim niciodată împreună. Am fost prima oară prieteni. Ne spunem totul. Vorbim orice, nu ne plictisim. Ăsta este secretul relației noastre”, ne-a mai spus Cătălin Cazacu.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, faptul că sunt atât de apropiați l-a făcut pe Cătălin Cazacu să se gândească, pentru prima oară, la modul serios, la însurătoare. Lucru care, a recunoscut în stilul lui caracteristic, se va petrece. Și nu în viitorul îndepărtat, ci destul de curând.

”Eu o să o duc pe ea la altar, asta cu siguranță. Având în vedere că suntem de ceva timp împreună, nu mai suntem la vârsta la care, nici eu, nici ea, să mai pierdem timpul. Da, acesta e drumul, nimeni nu dă garanții, dar asta ne dorim amândoi”, a mai spus, pentru FANATIK, Cătălin Cazacu.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, prietenie socotită în ani și transformată în relație

Amiciția dintre Cătălin Cazacu și Ramona Olaru durează de ani buni. De altfel, încă de pe vremea când abia se întorsese de la Exatlon România, Cazacu fiind Faimos în primul sezon al emisiunii, cei doi erau, deja, văzuți în repetate rânduri împreună.

Cum Ramona a mai fost căsătorită, ea divorțând în 2019 de Bogdan, Cătălin Cazacu a fost sprijinul asistentei de la matinalul Antenei 1. A mărturisit că încă de pe atunci o iubește. Doar că, la acea vreme, explica Vulturul de Noapte, erau sentimente ca cele pe care le avea pentru o prietenă, pentru o soră mai mică.

”Despre Ramona pot să spun doar că este o fată extraordinară. Noi suntem prieteni vechi. Dacă cineva urmărea să vadă putea să observe că noi eram, adeseori, în aceleași locuri. Ieșim împreună de multă vreme”, spunea, în exclusivitate pentru FANATIK, Cătălin Cazacu în momentul în care s-a aflat că are o relație cu Ramona Olaru.

ADVERTISEMENT
Tags: