Sport

Cătălin Cîrjan, reacție după ce a fost atacat că a refuzat convocarea la naționala U20: ”Oamenii inteligenți se apără cu tăcerea”

Cătălin Cîrjan a ajuns un subiect în aceste zile după ce a refuat convocarea la naționala U20 a României, iar tânărul jucător le-a răspuns celor care l-au atacat.
23.03.2023 | 12:15
Catalin Cirjan reactie dupa ce a fost atacat ca a refuzat convocarea la nationala U20 Oamenii inteligenti se apara cu tacerea
Cătălin Cîrjan a ajuns un subiect în aceste zile după ce a refuat convocarea la naționala U20 a României, iar tânărul jucător le-a răspuns celor care l-au atacat
ADVERTISEMENT

Fotbalistul legitimat la Arsenal a fost într-o primă fază pe lista preliminară a stranierilor de la reprezentativa U21, dar nu a prins lotul definitiv și Emil Săndoi l-a anunțat că este așteptat la formația U20. Însă, jucătorul a refuzat să meargă la echipa antrenată de Daniel Pancu.

După ce a refuzat naționala U20, Cătălin Cîrjan le răspunde contestatarilor

După ce a fost criticat vehement în ultimele zile pentru că a refuzat convocarea la echipa națională U20 a României, Cătălin Cîrjan le-a răspuns tuturor contestatarilor cu un mesaj apărut pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

”Când oamenii buni sunt jigniți, aceștia aleg să tacă. Dar nu pentru că nu știu să se apere, ci pentru că sunt conștienți că nu are rost să se coboare la nivelul celor care îi critică. Oamenii inteligenți se apără cu tăcerea și atacă doar cu indiferența”, a scris Cîrjan, pe contul de Facebook.

În secțiunea de comentarii postarea jucătorului a fost extrem de apreciată, iar impresarul Cătălin Sărmășan a dezvăluit faptul că jucătorul nu a refuzat și nu va refuza niciodată echipa națională.

ADVERTISEMENT

Mai mult, agentul a anunțat că jucătorul a refuzat pentru moment să facă vreun comentariu pe acest subiect pentru că nu vrea să disturbe activitatea echipelor naționale și că va vorbi imediat după încheierea meciurilor.

Cătălin Cîrjan refuz convocare

Hagi, atac sub centură pentru cei care refuză naționala

Unul dintre cei care au luat atitudine a fost Gică Hagi. Acesta i-a atacat pe jucătorii tineri care refuză să reprezinte naționala României, despre care a spus că nu sunt de fapt români și că ”tricolorii” au nevoie de fotbaliști care să vină cu inima să evolueze pentru națională.

ADVERTISEMENT

”Uitați-i! Cei care sunt români, dar sunt născuți în străinătate și nu vor să vină să joace la naționala României nu sunt români și atât, nimic mai mult. Nu e o pierdere un jucător, cât de talentat ar fi el, dacă nu are pasiunea și dorința de a juca pentru naționala țării lui.

Când selectezi o echipă, e bine să selectezi jucătorii foarte bun.i Dar să nu uitați un lucru, echipa câștigă trofee, jocul colectiv câștigă meciuri, meciurile nu sunt câștigate de jucători”, a spus Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoș și Mihai Stoichiță au vorbit în emisiunea FANATIK SUPERLIGA despre Cătălin Cârjan, ultimul tânăr fotbalist care a refuzat să reprezinte România, considerând că acesta nu mai simte românește.


  • Cota exclusivă FORTUNA: 2,17 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul Portugalia U20 – România U20

ADVERTISEMENT