News

Cătălin Cîrstoiu, al doilea atac într-o zi împotriva lui Nicușor Dan. „500 de mii de pensionari, ignorați total” de primarul general

Cătălin Cîrstoiu, atac din metrou și la suprafață împotriva lui Nicușor Dan. „500 de mii de pensionari, ignorați total” de primarul general
04.04.2024 | 23:09
Catalin Cirstoiu al doilea atac intro zi impotriva lui Nicusor Dan 500 de mii de pensionari ignorati total de primarul general
Cătălin Cîrstoiu spune că pensionarii din București sunt „ignorați” de Nicușor Dan / Foto: Facebook, Cătălin Cîrstoiu
ADVERTISEMENT

Cătălin Cîrstoiu, candidatul Coaliției la Primăria Capitalei, l-a atacat de două ori într-o zi pe primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, acuzându-l că-i „ignoră” pe pensionari.

„500 de mii de pensionari din București, ignorați total de Nicușor Dan”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, continuă atacurile în direcția lui Nicușor Dan, primarul general al Bucureștiului. Joi noapte, Cătălin Cîrstoiu a postat pe pagina sa Facebook un mesaj pentru pensionarii din București pe care, potrivit lui, Nicușor Dan îi „ignoră”.

ADVERTISEMENT

„I-am asigurat, azi, pe reprezentanții celor aproape 500 de mii de pensionari din București, ignorați total de Nicușor Dan timp de patru ani, că vocea lor va conta permanent pentru mine”, se poate citi în postarea medicului.

Potrivit lui Cătălin Cîrstoiu, asigurarea calității vieții pentru seniori, inclusiv servicii medicale și sociale, și parcuri îngrijite și neinfestate de țânțari și căpușe, sunt priorități pentru el.

ADVERTISEMENT

„Prioritatea mea ca primar general este să mă lupt ca părinții și bunicii noștri să aibă un oraș cu servicii medicale și sociale de calitate. Să fie siguri că atunci când merg în parc nu mai sunt mușcați de țânțari și căpușe”, scrie medicul.

„Transportul public integrat”

Cătălin Cîrstoiu a enumerat și alte priorități, un „transport public integrat” și facilități normale, cum ar fi apa caldă, curățenie urbană, școli fără ploșnițe și siguranța locurilor de joacă pentru „copiii și nepoții lor”.

ADVERTISEMENT

„Că au un transport public integrat, la standarde europene. Și, cel mai important, că locuiesc într-un oraș curat, unde căldură și apa caldă nu sunt un lux! Un oraș în care copii și nepoții lor merg la școli unde nu există ploșnițe și la locuri de joacă unde viața nu le este pusă în pericol”, spune Cârstoiu.

Campania din metrou

Transportul public este o preocupare recentă a candidatului PSD-PNL la funcția deținută de Nicușor Dan, Cîrstoiu folosind metroul de două zile și denunțând ceea ce spune el că este lipsa de preocupare a primarului general pentru un transport în comun eficient în Capitală, și spunând că Metrorex trebuie preluat de Primăria Generală.

ADVERTISEMENT

„Mandatul meu și al echipei PSD-PNL din București va fi despre proiecte prin care să le asigurăm pensionarilor un standard de viață de nivel european. Cred că aceasta este cea mai completă formă de respect pe care le-o datorăm”, își încheie medicul postarea.

Marcel Ciolacu denunță „mințile bolnave” care ironizează „partidul pensionarilor”

Tot joi noaptea, premierul Marcel Ciolacu a folosit și el Facebook, postând un mesaj împotriva „minților bolnave” care ironizează PSD ca „partid al pensionarilor”. Social-democrații vor rămâne alături de pensionari, a scris Ciolacu, convins că seniorii din București îl vor vota pe medicul Cîrstoiu.

„Sunt unele minți bolnave care spun ironic și arogant că PSD este ‘partidul pensionarilor’. Sunt aceiași care în 2021 au înghețat pensiile în timp ce cumpărau zeci de milioane de doze de vaccin.

Eu sunt mândru că PSD a rămas în acești 32 de ani singurul partid din România care a fost, este și va rămâne alături de pensionari! Și sunt convins că și pensionarii din București vor alege pe 9 iunie un om care să îi reprezinte cu onoare, pe medicul Cătălin Cîrstoiu”, a scris Ciolacu.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori