Alegeri 2024

Cătălin Drulă, despre PSD-PNL: „Priorităţile acestei guvernări sunt să-şi umple buzunarele din corupţie, din hoţie”

Cătălin Drulă, atac dur la PSD-PNL. „Priorităţile acestei guvernări sunt să se îndestuleze, să-şi umple buzunarele din corupţie, din hoţie”
31.05.2024 | 18:13
Catalin Drula despre PSDPNL Prioritatile acestei guvernari sunt sasi umple buzunarele din coruptie din hotie
Liderul USR spune că Alianța Dreapta Unită este adevărata soluție la PSD-PNL / Foto: Facebook, Cătălin Drulă
ADVERTISEMENT

Cătălin Drulă, președintele USR, a spus, vineri, într-o vizită făcută în județul Vaslui, că ADU (Alianța Dreapta Unită) este reala forță a dreptei la ora actuală și reprezintă alternativa la coaliția PSD-PNL. Fruntașii ADU au participat la un eveniment de susținere a candidaților dreptei la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie.

Drulă: ADU propune un proiect pentru o Românie modernă

Cătălin Drulă, președintele USR, a fost, vineri, în județul Vaslui, alături de președintele PMB, Eugen Tomac. Drulă a spus că Alianța Dreapta Unită este la ora actuală singura forță de dreapta reală și alternativă la alianța PSD-PNL. Județul Vaslui, a spus liderul USR,

ADVERTISEMENT

„Noi când am fost la guvernare am făcut PNRR-ul, un program de dezvoltare cu bani europeni, cu investiţii, ei se ocupă cu portbagajele cu bani. Din păcate, au făcut celebru Vasluiul pentru un motiv nu aşa de bun, acel portbagaj cu bani al domnului Buzatu, care ne arată care sunt priorităţile acestei guvernări, să se îndestuleze, să-şi umple buzunarele din corupţie, din hoţie.

În momentul în care oamenii buni se organizează, devin puternici şi asta este o ameninţare pentru cei care ne fură. Noi ne-am organizat. USR, PMP şi Forţa Dreptei au format Alianţa Dreapta Unită, care propune un proiect pentru o Românie modernă.

ADVERTISEMENT

Propunem să investim bani în şcoli, în spitale, în sănătate, educaţie, transporturi, drumuri, căi ferate şi să facem reforme. Ţara asta, fără reforme reale, care să pună pe baze corecte statul nostru, se prăbuşeşte”, a declarat  Cătălin Drulă, scrie Agerpres.

Tomac: „Să oprim acest proces blestemat de pesedizare a României”

Eugen Tomac a subliniat la rândul lui că ADU este reala alternativă la coaliția aflată la guvernare și că președintele Klaus Iohannis a „dezamăgit” forțele de dreapta, devenind „unul din cei mai pesediști politiciceni”. Tomac a mai spus că județul Vaslui se poate devolta în jurul proiectului ADU.

ADVERTISEMENT

„Să oprim acest proces blestemat de pesedizare a României. Eu cred, şi o spun cu toată sinceritatea, că şi la Vaslui se poate. Am reuşit într-un timp foarte scurt să adunăm toate energiile bune, toţi oamenii care vor schimbarea, în jurul acestui proiect.

Preşedintele Cătălin Drulă a avut curajul să vină cu această propunere către PMP şi către colegii din Forţa Dreptei, de a uni rândurile opoziţiei în faţa acestei mari dezamăgiri şi nedreptăţi pe care a făcut-o Iohannis în relaţia cu toţi cei care i-au acordat încrederea.

ADVERTISEMENT

În 2020, Iohannis le-a spus românilor ‘Votaţi PNL şi veţi scăpa de PSD!’. Astăzi a ajuns unul dintre cei mai pesedişti politicieni pe care îi putem avea. Iohannis va rămâne în istoria României drept preşedintele care a numit mai mulţi premieri de la PSD decât Ion Iliescu”, a spus Tomac.

„Ciolacu, cel căruia îi este ruşine să se afişeze cu Moldova”

Violeta Alexandru, vicepreședintele Forța Dreptei, a avut un atac mai dur la adresa PSD, amintind de recenta declarație controversată a premierului Marcel Ciolacu despre Moldova.

„N-am rude în Vaslui, ai mei sunt din sudul ţării, dar şi dacă aş avea, aş fi mândră. Sunt nişte oameni care o duc greu, care muncesc şi care se străduiesc să îşi gospodărească lucrurile şi sunt onorată că ne primesc, că ne dau încrederea lor.

Le spun celor din Vaslui că fac o mare greşeală dacă îi mai dau un cec în alb şi încrederea lui Ciolacu, cel căruia îi este ruşine să se afişeze cu Moldova şi cu moldovenii. Îi este ruşine, lui îi place în Mercedes, îi place cu icre, cu caviar, cu lux, cu ceasuri scumpe (…), dar în schimb se dă că reprezintă social-democraţia şi oamenii care într-adevăr au nevoie de măsuri de sprijin din partea statului”, a declarat ea.

ADVERTISEMENT
CTP, 4 puncte despre naționala României: „E prima dată când mi se întâmplă...
CTP, 4 puncte despre naționala României: „E prima dată când mi se întâmplă asta după mult timp” » Ce spune despre dezbaterea „blat la România - Slovacia”
Pățania unui turist român, în drum spre Grecia: „Atenție, se bagă apă în...
Pățania unui turist român, în drum spre Grecia: „Atenție, se bagă apă în benzină, în Bulgaria. S-a aprins martorul”
Pasiunea secretă a Teodorei Stoica pentru Mirel Rădoi a ieșit la suprafață după...
Pasiunea secretă a Teodorei Stoica pentru Mirel Rădoi a ieșit la suprafață după ani buni. Fiica managerului FCSB a recunoscut adevărul
"Cam scump". Cât a plătit o familie pentru 9 zile în Mamaia. Prețurile cresc considerabil în luna iulie
Decizia radicală luată de fiica lui Irinel Columbeanu, după ce tatăl ei a...
Decizia radicală luată de fiica lui Irinel Columbeanu, după ce tatăl ei a ajuns falit într-un azil de bătrâni
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
RĂSTURNARE privind DECIZIA de RECALCULARE! ȘEFUL CASEI de PENSII a anunțat
RĂSTURNARE privind DECIZIA de RECALCULARE! ȘEFUL CASEI de PENSII a anunțat
Care sunt subiectele care au picat la limba română, la Evaluarea Națională
Care sunt subiectele care au picat la limba română, la Evaluarea Națională
Debandada e-Factura. S-au schimbat regulile pentru acești români
Debandada e-Factura. S-au schimbat regulile pentru acești români
S-a aflat motivul despărţirii! Bădălău spune că Bianca i-a spus în faţă că...
S-a aflat motivul despărţirii! Bădălău spune că Bianca i-a spus în faţă că l-a înşelat. Cine este bărbatul din triunghiul amoros care l-a făcut "încornorat"
Ministrul de externe al Turciei face un anunț șoc, după o vizită la...
Ministrul de externe al Turciei face un anunț șoc, după o vizită la Moscova: "Nu există scăpare"
Ce nu vor mai avea voie să facă românii care stau la curte....
Ce nu vor mai avea voie să facă românii care stau la curte. Interdicția se aplică în curând