Alegeri 2024

Cătălin Drulă, liderul USR, atac la PNL: ”Un vot pentru PNL este un vot pentru PSD”

Președintele USR acuză PNL de aceleași practici corupte ca ale PSD și de trădare a valorilor liberale prun alianța cu social-democrații.
31.05.2024 | 14:08
Catalin Drula liderul USR atac la PNL Un vot pentru PNL este un vot pentru PSD
Cătălin Drulă a criticat vehement PNL Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cătălin Drulă a criticat, într-o conferință de presă desfășurată vineri la Piatra Neamț, „corupția și mediocritatea care caracterizează” PNL și guvernarea la care participă alături de PSD.

Cătălin Drulă, liderul USR, atac la PNL

Președintele USR a numit PNL un „partid toxic pentru România”, care a trădat valorile liberale și s-a aliniat cu PSD într-o coaliție care blochează reformele esențiale și banii din PNRR pentru dezvoltarea țării.

ADVERTISEMENT

„Nu votați PNL. PNL este egal PSD. Un vot pentru PNL este un vot pentru PSD. Oamenii care mai cred în valorile liberale sunt acum în Dreapta Unită.

Văd toată țara plină de panourile unui domn rotofei, care se umflă din banii românilor, cu pensie specială de 20.000 de lei, care încalcă toate normele de reprezentare și publicitate electorală”, a declarat Cătălin Drulă.

ADVERTISEMENT

Liderul opoziției susține că Nicolae Ciucă își vede doar propriul interes și că este ajutat de instanțe pentru a scăpa de acuzații, inclusiv de cea de plagiat.

„Domnul Ciucă este un ostaș în slujbă proprie. El trage pentru sine. Și el, și familia lui se îndestulează din pensii nesimțite. Este un plagiator. Un om care nu s-a dat în spate de la a îngenunchea justiția română ca să iasă basma curată.

ADVERTISEMENT

I s-au aranjat dosare, domnul Voineag de la DNA l-a spălat ca să nu fie analizat plagiatul președintelui PNL. E un om care nu are nimic liberal în el”.

Cătălin Drulă l-a criticat și pe Lucian Bode, actualul secretar general al PNL: „Numărul 2 în partid, Lucian Bode, nu a fost nicio zi în viața lui în mediul privat, nu s-a gândit cum e să plătești facturile la sfârșitul zilei. Nimic liberal în el.

ADVERTISEMENT

E un om extrem de toxic care blochează subvenția PMP și investește bani în propagandă ca să blocheze opoziția, care a încercat să ne scoată de pe buletinul de vot și a dus România mai mult ca oricine către un regim de tip Belarus”.

Președintele USR a avut și un mesaj către Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, cărora le-a transmis că românii vor schimbare și că niciunul dintre ei nu va câștiga alegerile prezidențiale.

„Nu o să câștige prezidențialele, nici Marcel, nici Nicu! România are nevoie de un Președinte dat de Dreapta Unită, de un om vertical căruia să îi pese de această țară, să aibă curaj și inimă.

Schimbarea este Dreapta Unită, o forță care crede într-o Românie modernă, o forță a oamenilor cinstiți. Începem pe 9 iunie, continuăm cu prezidențialele și parlamentarele”, a mai spus Drulă.

ADVERTISEMENT