News

Cătălin Drulă, sigur de victoria lui Nicușor Dan: ”Oamenii îmi spun că îl vor în continuare”

Președintele USR este convins că actualul primar al Capitalei va câștiga un nou mandat. Atacuri la Cătălin Cîrstoiu și Cristian Popescu Piedone
29.03.2024 | 20:03
Catalin Drula sigur de victoria lui Nicusor Dan Oamenii imi spun ca il vor in continuare
Cătălin Drulă crede în victoria lui Nicușor Dan Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Președintele USR spune că bucureștenii cu care a vorbit în ultimele zile spun că îl plac pe Nicușor Dan și îl vor în continuare la conducerea Bucureștiului.

Cătălin Drulă, sigur de victoria lui Nicușor Dan

Cătălin Drulă nu crede că bucureștenii vor mai alege vreodată ”un medic șpăgar”, dar nici că vor prefera ”clovneria” în locul actualului edil.

ADVERTISEMENT

”Mi-am făcut un obicei să nu comentez sondajele de opinie, și să mă ocup de atragerea voturilor. Oamenii îmi spun că le place de Nicușor Dan, că îl vor în continuare.

Când a preluat mandatul, Nicușor Dan a plecat cu un handicap enorm, Bucureștiul era aproape în faliment, țevile nu fuseseră schimbate de nu știu când, starea transportului în comun știm foarte bine care era, între timp avem 110 kilometri de țevi schimbate în subteran, avem 300 de mijloace de transport noi”, a declarat Cătălin Drulă.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă e încrezător în victoria lui Nicușor Dan, șeful USR a răspuns: ”Da, absolut! Sunt bucureștean, sunt născut aici, pretind că după 42 de ani înțeleg cumva bucureștenii, îi înțeleg și că fac erori, au ales o dată un medic șpăgar, și nu cred că o vor face și a doua oară. Nu cred că vor alege nici clovneria, pentru că nu ne va duce nicăieri”.

Deși nu a spus textual că medicul Cătălin Cîrstoiu e ”șpăgar”, Drulă a declarat că discrepanțele din declarația de avere a candidatului PSD-PNL ridică semne de întrebare și  făcut o analogie cu Sorin Oprescu.

ADVERTISEMENT

”Eu spun că, uitați-vă la declarația de avere, și la ce este în realitate. Domnul Cârstoiu în declarația de avere nu are nimic, în schimb umblă cu niște bolizi de 120.000 de euro, are o avere pe care nu mi-e foarte clar cum o poate justifica prin veniturile obișnuite.

Ca politician am obligația să atrag atenția când ceva e cunoscut și vine pe toate sursele, pentru că nu vreau să lăsăm orașul din nou…

ADVERTISEMENT

A venit un tip carismatic – Oprescu – a fost o întreagă campanie și în 2008 și în 2012. În afară că era un personaj putred de corupt, acum e fugit din țară. Atunci, administrația Bucureștiului a fost un dezastru”, a mai spus președintele USR.

ADVERTISEMENT