Fotbal intern

Cătălin Golofca a marcat cel mai rapid gol al sezonului în Casa Pariurilor Liga 1! I-a bătut recordul lui Cătălin Ţîră cu 7 secunde! Video

18.08.2019 | 18:25
Catalin Golofca a marcat cel mai rapid gol al sezonului in Casa Pariurilor Liga 1 Ia batut recordul lui Catalin Tira cu 7 secunde Video

Cătălin Golofca a marcat cel mai rapid gol al sezonului în FC Botoşani – U Craiova şi a bătut recordul deţinut de Cătălin Ţîră. Mijlocaşul ofensiv al moldovenilor a reuşit să înscrie în secunda 28 a partidei din etapa a 6-a din Casa Pariurilor Liga 1.

Cătălin Golofca, autorul celui mai rapid gol al sezonului în Casa Pariurilor Liga 1. A dat lovitura în FC Botoşani – U Craiova

Cătălin Golofca a devenit fotbalistul care a marcat cel mai rapid gol al sezonului în Casa Pariurilor Liga 1, după ce l-a învins pe Mirko Pigliacelli în secunda 28. Mijlocaşul moldovenilor l-a lobat perfect pe portarul italian, după o pasă primită de la Enriko Papa. VEZI GOLUL AICI.

Până la reuşita lui Cătălin Golofca, Cătălin Ţîră era fotbalistul care deţinea recordul în actualul sezon din Casa Pariurilor Liga 1. Atacantul de 25 de ani a înscris în secunda 35 a meciului FCSB – FC Voluntari 1-3.

Cătălin Golofca a marcat cel mai rapid gol al sezonului în Casa Pariurilor Liga 1
Cătălin Golofca a marcat cel mai rapid gol al sezonului în Casa Pariurilor Liga 1

Cine ocupă locul 3 în clasamentul golurilor rapide din actualul sezon din Casa Pariurilor Liga 1

Locul 3 în clasamentul celor mai rapide goluri în actualul sezon din Casa Pariurilor Liga 1 este deţinut de doi fotbalişti. Vasile Constantin, rezervă pentru formaţia lui Corneliu Papură în meciul cu FC Botoşani, a înscris în minutul 3 al partidei Hermannstadt – U Craiova 2-1, din etapa a 4-a.

În etapa a 5-a, când Cătălin Tîră reuşise să înscrie în secunda 35, Andrei Burlacu a deschis scorul pentru oaspeţi în meciul Academica Clinceni – Chindia Târgovişte 3-1. Mijlocaşul ofensiv de 22 de ani a marcat tot în minutul 3, la fel ca Vasile Constantin.