Fotbal intern

Cătălin Golofca e dorit de Craiova, însă FC Botoşani nu renunţă la el: “Avem oferte, dar nu-l dăm”

22.08.2018 | 09:27
Catalin Golofca e dorit de Craiova insa FC Botosani nu renunta la el Avem oferte dar nul dam

Cătălin Golofca e dorit de Craiova, însă cei de la FC Botoşani nu se gândesc să renunţe la fotbalist. Valeriu Iftime, finanţatorul formaţiei antrenate de Costel Enache, este cel care a anunţat că mijlocaşul în vârstă de 28 de ani nu este de vânzare, deşi a primit pe adresa clubului mai multe oferte pentru el.

Pe lângă Universitatea Craiova, şi alte echipe îl mai vor pe Cătălin Golofca. Cluburi din afară şi-au manifestat interesul pentru fostul jucător de la FCSB, însă Iftime spune că nu este încă momentul ca jucătorul său să plece din nou, mai ales după episodul nefercit de la vicecampioana României. Deşi ofertele venite pentru Golofca sunt unele bune, cei de la FC Botoşani se tem să nu se repete ce s-a întâmplat FCSB, când Gigi Becali l-a trimis înapoi în Moldova, după doar o jumătate de an.

Cătălin Golofca e dorit de Craiova

„Pentru Golofca avem oferte bune atât de la Craiova, cât şi din Turcia, dar nu îl dau. Nu îl dau acum”, a declarat Valeriu Iftime pentru ProSport. Deşi Universitatea Craiova este interesată de Golofca, Valeriu Iftime se gândeşte să-l mai păstreze pe jucător la club cel puţin până în iarnă pentru a-şi reveni după perioada FCSB. Vicecampioana României îl achiziţiona pe mijlocaşul cu o înălţime de doar 1,69 m în luna august a anului trecut, însă după doar câteva luni intra în digraţia patronului.

Gigi Becali primise câteva clipuri video în care Cătălin Golofca se distra alături de mai multe reprezentate ale sexului frumos într-un club de noapte şi era foc şi pară pe jucătorul său: “Golofca a venit în București și a zis că l-a prins pe Dumnezeu de picior și că toate curvele de aici sunt ale lui. Am avut câteva filmări cu el și i-am zis că nu mai are voie nici măcar la restaurant să mănânce. A venit la Palat și mi-a zis să-l iert și să-i mai dau șansă. El de-aia nu mai putea să alerge. I-am dat niște bani înainte, a dat de femei”, declara Becali la două luni după aducerea lui Golofca la FCSB. În ianuarie, acesta deja se întorcea la FC Botoşani, cu un gust amar după experienţa FCSB, şi încerca să-şi reintre în formă. Acum, oficialii de la Botoşani nu sunt interesaţi că Golofca a fost ofertat de Craiova sau echipe de peste graniţă şi îşi doresc în primul rând ce este mai bine pentru jucător, să evolueze şi să prindă încredere.

Cătălin Golofca, dorit de Craiova. Jucătorul moldovenilor, pe vremea când evolua la FCSB, se luptă pentru balon cu Balint Vecsei în meciul de fotbal dintre FCSB şi FC Lugano, din cadrul fazei grupelor Ligii Europa, desfăşurat joi 7 decembrie 2017 pe Arena Naţională din Bucureşti.
Cătălin Golofca, dorit de Craiova. Jucătorul moldovenilor, pe vremea când evolua la FCSB, se luptă pentru balon cu Balint Vecsei

“Nu am fost afectat deloc, vă daţi seama, nici nu ştiu ce să spun, chiar nu stiu ce să spun despre perioada de la Steaua. Nu vreau să mai vorbesc despre Steaua! Mă bucur că am făcut parte din lotul lor în turul campionatului, dar îmi pare rău că nu am reuşit să-i ajut mai mult. Sunt fericit pentru că m-am întors la Botoşani. Am acumulat ceva experienţă acolo, aşa că sunt ambiţionat să am în continuare reuşite”, Cătălin Golofca, după cele şase luni la FCSB

Citeşte şi:

  • Pe cine dau vina moldovenii în cazul Golofca la FCSB: “Meme nu l-a vrut”
  • Afacerea Golofca – FCSB. Gigi Becali, clauze speciale la transferul fotbalistului!