Fotbal intern

EXCLUSIV. Un fotbalist cere ajutor să plece de la FCSB: “Ne-a sunat”

Cătălin Golofca nu mai are şanse să se mai impună în prima echipă a roş-albaştrilor, iar Nicolae Dică l-a trimis să joace în Liga III pentru FCSB 2. Însă situaţia respectivă nu îi...
07.11.2017 | 00:05
EXCLUSIV Un fotbalist cere ajutor sa plece de la FCSB Nea sunat
ADVERTISEMENT

Cătălin Golofca nu mai are şanse să se mai impună în prima echipă a roş-albaştrilor, iar Nicolae Dică l-a trimis să joace în Liga III pentru FCSB 2. Însă situaţia respectivă nu îi convine deloc mijlocaşului vicecampionilor, cel care a telefonat foştilor săi conducători de la FC Botoşani şi i-a rugat să găsească o modalitate să se înţeleagă cu Gigi Becali pentru o revenire a sa la echipa pregătită acum de către fostul selecţioner al naţionalei de juniori, Costel Enache.

Patronul formaţiei FC Botoşani, Valeriu Iftime a mărturisit pentru FANATIK.RO că o să încerce să discute în următoarele zile cu Gigi Becali pentru a rezolva împrumutul în această iarnă a lui Golofca la echipa moldovenilor. Acesta ne-a mai spus că are interes personal pentru ca acest lucru să se întâmple deoarece în joc sunt foarte mulţi bani pe care el nu este dispus să îi piardă.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

“Cătălin Golofca a greşit, dar vreau să îl ajutăm!”

Contactat de către FANATIK.RO, Valeriu Iftime ne-a dezvăluit care este planul său cu privire la Cătălin Golofca. “Este clar că trebuie făcut ceva cât mai repede pentru Golofca. Băiatul ne-a sunat şi ne-a spus că se simte tare nedreptăţit şi că nu mai poate să stea să joace doar la Liga 3. Ne-a întrebat dacă putem să facem ceva pentru el şi să îl aducem înapoi la Botoşani în această iarnă. Eu i-am spus că a greşit şi el şi ştie foarte bine unde a greşit. Nu mai are rost să mai deschidem acel subiect.

Însă acum nu pot să stau degeaba. O să nu încerc să îl ajut pe acest băiat deşi este fotbalistul Stelei. Eu am mare încredere în potenţialul lui Golofca ca fotbalist şi cred că la Botoşani o să îşi revină. Am încredere că antrenorul Costel Enache o să îl pună pe picioare. Dar trebuie să recunosc că am şi tot interesul ca acest lucru să se întâmple, deoarece noi deţinem 60 la sută dintr-un eventual transfer al lui Golofca la o altă echipă şi nu am de gând să pierd atâţia bani. Voi discuta personal cu Gigi Becali şi îi voi cere acordul pentru un împrumut al lui Golofca la Botoşani. Eventul vom mai discuta şi despre acele procente. O să găsim noi o modalitate ca să fie bine pentru toată lumea”, a încheiat Iftime.

ADVERTISEMENT
Tags: