Fotbal intern

Primul transfer făcut de Steaua în iarnă. “Da, ne-am înţeles!”

Gigi Becali a decis să se despartă de Cătălin Golofca şi a ajuns deja la un acord de transfer cu un club din Liga 1 Betano. Afacerea se va rezolva în această iarnă.
09.11.2017 | 11:32
Primul transfer facut de Steaua in iarna Da neam inteles
ADVERTISEMENT

Cătălin Golofca îşi va încheia aventura la Steaua în această iarnă după ce Gigi Becali a hotărât că nu mai are nevoie de serviciile mijlocaşului. Astfel, Nicolae Dică l-a trimis pe fotbalistul roş-albaştrilor să joace pentru FCSB 2 în Liga 3, dar FANATIK.RO a aflat că jucătorul ş-a săturat de situaţia respectivă şi l-a contactat pe fostul său patron de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, pentru a-l ruga să discute cu Gigi Becali despre o revenire a sa la echipa moldovenilor. Vezi detalii.

Valeriu Iftime nu a stat prea mult pe gânduri şi a luat legătura cu Gigi Becali să discute despre revenirea lui Golofca la FC Botoşani. Contactat de către FANATIK.RO patronul moldovenilor ne-a mărturisit ce convorbire a avut cu omologul său de la Steaua: “Eu v-am spus că sunt direct interesat să îl repun pe picioare pe Golofca deoarece şi eu sunt în pierdere de bani. Gigi l-a luat pe Cătălin de la mine plătind 400.000 de euro pe doar 40 la sută din procente. Restul de 60 la sută au rămas la noi, iar eu nu am de gând să stau şi să mă uit cum pierd atâţia bani”, şi-a început discursul Iftime.

ADVERTISEMENT

“Cătălin Golofca nu o să mai aibă salariul de la Steaua”

În continuare, Valeriru Iftime ne-a dezvăluit ce discuţii a avut în ultimele zile cu Gigi Becali şi cu Golofca. “Am discutat personal cu Gigi Becali şi l-am rugat să găsim o cale să ne înţelegem pentru o revenire a lui Golofca de la Steaua. I-am spus că amândoi suntem doi oameni de afaceri şi nu ne place să pierdem bani. Gigi a spus că aici este de acord sută la sută cu mine. Mi-a spus clar că el nu mai doreşte să îl ţină pe Golofca la Steaua şi să îl păltească cu salariu de Liga 1, iar el să joace la Liga 3.

Gigi Becali mi-a transmis că dacă mă înţeleg eu cu Cătălin la salariu, atunci în iarnă am acordul lor să îl readuc la Botoşani. Astfel, am luat din nou legătura cu Golofca şi i-am spus că nu pot să îi dau salariul pe care il are acum la Steaua şi i-am zis că dacă este de acord să vină pe banii pe care îi câştiga la noi înainte să plece la Bucureşti, atunci batem palma. Băiatul mi-a spus că este de acord”, a încheiat Iftime. Golofca are acum la Steaua un salariu de 10.000 de euro pe lună.

ADVERTISEMENT