Fotbal intern

Cătălin Golofca s-a răzbunat pe Gigi Becali! Ce gol a marcat în FC Botoşani – FCSB

Catalin Golofca sa razbunat pe Gigi Becali Ce gol a marcat in FC Botosani  FCSB

Cătălin Golofca s-a răzbunat pe Gigi Becali şi a marcat în poarta lui FCSB în meciul cu FC Botoşani. Mijlocaşul ofensiv de 28 de ani a jucat patru luni pentru vicecampioana României, iar patronul echipei l-a trimis înapoi la echipa de la care l-a achiziţionat, fiind nemulţumit de viaţa extrasportivă a fotbalistului, dar şi de prestaţiile de pe teren.

În minutul 23 al meciului FC Botoşani – FCSB, Cătălin Golofca l-a ridiculizat pe Alexandru Stan după o cursă în partea dreapta şi l-a învins pe Cristian Bălgrădean cu un şut din interiorul careului. Fotbalistul de 28 de ani este la al doilea gol marcat pentru moldoveni în actualul sezon după ce a înscris şi în etapa trecută, în victoria cu Sepsi, scor 0-1.

Cătălin Golofca s-a răzbunat pe Gigi Becali. “Nu-mi place să fiu un ornament”

Cătălin Golofca s-a răzbunat pe Gigi Becali, la aproape un an de când a plecat de la FCSB. În perioada petrecută sub comanda lui Nicolae Dică, fotbalistul de 28 de ani a fost criticat în repetate rânduri de patronul vicecampioanei României. La scurt timp după ce s-a întors la FC Botoşani, mijlocaşul ofensiv a vorbit despre perioada petrecută la FCSB.

“Am plecat pentru că nu voiam să fiu doar prezent în vestiar şi să vin la antrenamente, iar când era meci să stau prin tribună sau să fiu acasă, să mă uit la televizor. Am venit la Steaua pe ceea ce am demonstrat la Botoşani şi nu am vrut să stau să joc cu Alexandria şi cu Brăila pe coclauri, prin Liga a 3-a. Am aşteptat să vină această pauză de iarnă ca să iau această decizie pentru că eram hotărât de ceva vreme. Nu-mi place să fiu un ornament care să stea degeaba, vreau să joc. Fotbalul e viaţa mea şi vreau să profit la maximum de anii în care pot să o fac”, declara Cătălin Golofca după ce a s-a întors la FC Botoşani.

Tags: