Fotbal intern

Andrei Peteleu îl dă de gol pe Dan Petrescu după CFR Cluj – Voluntari 5-0: ”Ne-a zis că vine la pauză în vestiar”

13.09.2019 | 23:45
Andrei Peteleu il da de gol pe Dan Petrescu dupa CFR Cluj  Voluntari 50 Nea zis ca vine la pauza in vestiar
Andrei Peteleu îl dă de gol pe Dan Petrescu după CFR Cluj - Voluntari 5-0

Andrei Peteleu l-a dat de gol pe Dan Petrescu după meciul CFR Cluj – FC Voluntari 5-0, din etapa a noua din Casa Pariurilor Liga 1. Tânărul fotbalist al ardelenilor a declarat că antrenorul, care a fost suspendat, i-a avertizat că dacă jocul nu merge în prima repriză va veni în vestiar la pauză. Însă, regulamentul nu permite unui tehnician în stare de suspendare să ajungă în vestiarul formației sale la pauza întâlnirii.

Andrei Peteleu îl dă de gol pe Dan Petrescu după CFR Cluj – Voluntari 5-0

”Meciul pare că a fost ușor, dar nu a fost chiar așa. Am intrat montați și ne-am făcut foarte bine treaba. Lacina este un atacant de talie și ne ajută foarte mult. Sper să-și recapete forma pe care o avea atunci când a jucat prima dată la CFR Cluj. Billel are golul în sânge și sperăm să marcheze și în meciurile următoare. Nu ne e teamă de Lazio, îi respectăm, dar vrem să câștigăm Este o echipă net valoroasă, dar și noi avem șansa noastră. Dan Petrescu ne-a spus înainte de meci că dacă nu merge bine la pauză vine în vestiar. Dacă nu a venit înseamnă că a mers bine”, a dezvăluit Andrei Peteleu ce le-a spus Dan Petrescu jucătorilor înaintea meciului CFR Cluj – Voluntari 5-0.

Valentin Costache consideră absența lui Dan Petrescu de pe banca tehnică nu s-a simțit: ”A fost o victorie frumoasă. Am început meciul foarte bine cu un gol din fază fixă. O să dau totul pentru echipă, încerc să ajut cu ce pot. Nu s-a simțit absența lui Dan Petrescu de pe bancă, deoarece ne-am antrenat foarte bine. E o victorie de moral pentru că veneam după trei înfrângeri. Urmează un meci foarte greu cu Lazio, dar sperăm într-o minune”.

”Dacă nici acum Dan Petrescu nu e mulțumit…”

Cel mai bun jucător al întâlnirii a fost desemnat Ciprian Deac, care speră că Dan Petrescu este mulțumit dde joc: ”Mă bucur că am câștigat, deoarece veneam după două înfrângeri și aveam moralul scăzut. Ne așteaptă un meci mare cu Lazio. Cred că Dan Petrescu e mulțumit. Dacă nici acum… E bine că nu am luat gol. Am marcat repede, ei au rămas în 10, apoi în 9 și totul a fost mai ușor. Mă bucur pentru Itu că a marcat, avea nevoie pentru a crește. Am abordat jocul foarte serios și e bine că s-a terminat așa și nu am luat cartonașe. Singuri ne-am făcut meciul ușor”.

CFR Cluj a învins FC Volunatri, scor 5-0, într-un meci din etapa a noua din Casa Pariurilor Liga 1. Oaspeții au avut doi jucători eliminați încă din minutul 28.