Life

Cătălin Măruță, după 13 ani la Pro TV: ”Sunt norocos că v-am intrat în suflet”

23.10.2020 | 08:09
Catalin Maruta dupa 13 ani la Pro TV Sunt norocos ca vam intrat in suflet
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță a împlinit 13 ani de la debutul primei emisiuni live la ProTv. Anunțul a fost făcut chiar de moderator pe pagina de Facebook, iar aceasta a fost o bună ocazie pentru a povesti cum au trecut acești 13 ani.

Prezentatorul mărturisește că a avut emoții la început și că mereu și-a dorit să lucreze la televiziunea respectivă. El a vorbit despre schimbările petrecute de-a lungul vremii, de momentele grele și de cele frumoase.

ADVERTISEMENT

Căătălin recunoaște că acum este mult mai relexat și că televiziunea îi este a doua familie. El a mai spus și că s-au schimbat multe în acești 13 ani, de la viața sa personală, la modul în care evoluția tehnologiei îi inluențează munca.

Cătălin Măruța a împlinit 13 ani la Pro TV. Care sunt gândurile artistului

„”3, 2, 1… Suntem în direct!” Când am auzit asta, acum fix 13 ani, aveam inima cât un purice și speram ca visul meu să se îndeplinească! Începea prima mea emisiune în direct la ProTv, televiziunea căreia îmi doream cel mai mult să îi spun “acasă”.
După atâția ani, mă simt dator să vă mulțumesc că mi-ați fost alături, că ați crescut sau ați îmbătrânit un pic lângă mine, că m-ați primit în casele voastre zi de zi, ca pe un bun prieten.
Sunt norocos că v-am intrat în suflet și pentru că am o echipă de nota 20! Continuăm, desigur, cu aceeași energie!  Al vostru sincer mereu, Măruță!”, este mesajul transmis pe Facebook de celebrul prezentator.
Totodată, el a vorbit despre experiența acumulată pe parcusul acestor ani. Măruță povestește pentru paginademedia.ro că este foarte mândru pentru că a reușit să vorbească cu marii sportivi și artiști ai României, iar că cea mai dificilă parte a fost acceptarea nevoii de schimbare și că, din dorința de a face ce își doresc telespectatorii, s-a îndepărtat de așteptările lor.
Moderatorul a precizat si care este diferența majoră resimțită în momentul acesta de față de momentele de la debut: „Tehnologia a schimbat mult jocul, modul de a interacționa cu publicul și cu invitații. E atât de ușor să faci o transmisiune live, să primești mesaje în timp real de la telespectatori, să faci instatories.
Acum 13 ani, mă bucuram că aveam un website al emisiunii, nici nu îmi imaginam că vom comunica atât de ușor, atît de rapid!”, a precizat acesta, potrivit sursei ciatate mai sus.
În momentul de față, Cătălin Măruță se declară un om împlinit, căsătorit și tată a doi copii, iar, din punct de vedere profesional, este mult mai relaxat. El renunoaște că emisiunea face parte din viața lui și s-a transformat în a doua familie.