Life

Cătălin Măruță a dat lovitura! Prezentatorul a câștigat un premiu important pentru podcast-ul de pe YouTube

Cătălin Măruță a dat lovitura cu podcast-ul găzduit pe canalul său de YouTube, Acasă la Măruță, pentru care a câștigat un premiu important la Gala de Succes.
07.04.2022 | 10:54
Catalin Maruta a dat lovitura Prezentatorul a castigat un premiu importantpentru podcastul de pe YouTube
Ce premiu a câștigat Cătălin Măruță. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță a câștigat un premiu important pentru podcast-ul său de pe YouTube, proiect pe care l-a început cu mai bine de un an în urmă.

Cătălin Măruță a câștigat un premiu important

Marți, Cătălin Măruță a fost prezent la Gala de Succes, acolo unde a obținut premiul pentru cel mai bun podcast, Acasă la Măruță, care a împlinit luna trecută un an.

ADVERTISEMENT

Ideea podcast-ului a venit în urmă cu trei ani, iar studioul era deja pregătit. Prezentatorul TV și echipa lui au început anul trecut acest proiect, care este unul de succes, judecând după numărul abonaților de pe YouTube, peste 200.000.

Măruță și echipa lui își doresc să ajungă cât mai departe cu podcast-ul și să-i învingă pe concurenții din online. Pentru ei nu a contat să fie pe primele locuri în trending, ci să facă ceva interesant și plăcut pentru public.

ADVERTISEMENT

„Da, 100% (n.r. consideră că are concurență)! Sunt alții mult mai buni ca noi. Sunt alții mult mai buni ca noi și sunt alții care fac niște lucruri extraordinare, doar că cred că în ultima perioadă fiecare oarecum e pe un domeniu al lui.”, a declarat Cătălin Măruță pentru click.ro.

Soțul juratei de la Românii au talent este pasionat de radio și a vrut să îmbine acest lucru cu televiziunea.

ADVERTISEMENT

„Noi am făcut o poveste pentru că ne place foarte tare treaba asta și îmbin aici oarecum radioul cu televiziunea. Mie radioul mi-a plăcut dintotdeauna, știi? Efectiv ne-a plăcut foarte mult!”, a mai spus prezentatorul de la Pro TV.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catalin Maruta (@catalin_maruta)

Întrebat cum se diferențiază podcastul său de altele de pe YouTube, Măruță consideră că îi face oameni să fie văzuți altfel decât sunt, prin poveștile lor.

ADVERTISEMENT

„Cred că prin discuțiile care sunt foarte libere și discuțiile care îl fac pe omul ăla să îl cunoști altfel decât l-ai cunoscut până acum. Sunt podcasturi foarte multe pe piață, sunt invitați care merg dintr-o parte în alta, dar ne place ce facem. Cred că îi facem pe oameni să îi vedem altfel decât sunt.”, a explicat vedeta pentru aceeași sursă.

Ce planuri au Andra și Cătălin Măruță de Paște

Cătălin Măruță nu știe cu exactitate unde își va petrece Paștele anul acesta, dar este sigur că preparatele tradiționale românești nu vor lipsi de pe masă.

„De Paște nu știu 100% unde petrecem, dar mâncarea tradițională nu lipsește niciodată. Cozonac, salată de boeuf, ouă roșii, drob, absolut toate lucrurile. Încerc să mai pun așa piciorul puțin pe frână și să mai am grijă.”, a fost răspunsul vedetei de televiziune.

Prezentatorul a mai spus că o ajută pe Andra atunci când pregătește mâncarea de sărbători. Cântăreței îi place foarte mult să gătească și se ocupă mereu de preparate atunci când ea și familia rămân acasă.

„Da, eu sunt la munca de jos! Curăță ouăle pentru ouăle umplute, curăță ceapa, deci eu fac munca de jos dar îmi place foarte tare.

De fapt cred că e foarte faină atmosfera de acolo. Copiii fac ceva, noi ceva, Andra ceva, daca sunt părinții, și ei la rândul lor. Adică e o atmosferă din asta foarte relaxantă.”, a adăugat Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT