Life

Cătălin Măruță a dezvăluit numele primului Războinic de la Survivor România 2023. Cine va pleca în Republica Dominicană: „Voi face performanță”

S-a aflat numele primului Războinic de la Survivor România 2023. Competiția desfășurată în emisiunea lui Cătălin Măruță s-a încheiat.
02.12.2022 | 18:26
Catalin Maruta a dezvaluit numele primului Razboinic de la Survivor Romania 2023 Cine va pleca in Republica Dominicana Voi face performanta
S-a aflat numele primului Războinic de la Survivor România 2023. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După aproape două luni în care în emisiunea lui Cătălin Măruță s-a desfășurat cursa pentru biletul de aur către Survivor România 2023, s-a aflat numele primului Războinic care va ajunge în Republica Dominicană imediat după sărbători.

Andreea Moromete, primul Războinic de la Survivor România 2023. Tânăra a câștigat competiția desfășurată în emisiunea lui Cătălin Măruță

Cu o zi întârziere, din cauza problemelor tehnice, telespectatorii au aflat cine este primul Războinic de la Survivor România 2023.

ADVERTISEMENT

Bătălia dintre cei doi finaliști, Andreea Moromete și Burmis a fost strânsă. Chiar și în ultima ediție, ei au fost nevoiți să-și demonstreze îndemânarea și aptitudinile și să pună ca la cap, într-un timp scurt, piesele unui puzzle ce înfățișa logo-ul emisiunii La Măruță.

Încurcată de ținuta elegantă pe care a ales să o poarte, Andreea Moromete a pierdut proba, dar se pare că a avut alte calități prin care a convins publicul, căci ea este cea care a obținut cele mai multe voturi.

ADVERTISEMENT

„Oamenii de acasă sunt cei care au luat decizie și ei sunt cei care au decis cine merge la Survivor.  Avem un plic unde sunt rezultatele votului. Din păcate, doar unul va pleca în Dominicană. Publicul a votat, iar noi putem să anunțăm. Primul Războinic la Survivor 2023 este Andreea Moromete”, a spus Cătălin Măruță.

Andreea Moromete: „Tot ce am obținut în viața asta a fost prin foarte multă muncă”

Când și-a auzit numele, Andreei Moromete nu i-a venit să creadă. Le-a mulțumit în repetate rânduri celor care au susținut-o și și-a îmbrățișat strâns părinții, veniți în platou să o susțină. Cu puțin timp înainte de a afla deznodământul, fostul ofițer de poliție le-a amintit telespectatorilor de ce merită să ajungă la Survivor.

ADVERTISEMENT

„Tot ce am obținut în viața asta a fost prin foarte multă muncă și de asta vă garantez că dacă mă veți alege pe mine, voi da tot ce am mai bun. Eu mă voi pregăti și voi face performanță și pe traseu.

Voi rezolva și problema pe care am avut-o în traseul de aici. Știu cât de muncitoare sunt. Tot ce am realizat până acum a fost prin muncă, nu prin noroc.

ADVERTISEMENT

Psihic, dacă am rezistat trei ani de zile într-un mediu pe care l-am detestat și nu mi-a făcut plăcere, nu am fost de acord cu ce se întâmpla acolo, pot să rezist oriunde”, a afirmat Andreea Moromete.

Burmis, dezamăgit că a pierdut locul la Survivor România 2023

De cealaltă parte, Burmis a fost dezamăgit să afle că nu el este cel care va pleca la Survivor România 2023 imediat după sărbătorile de iarnă. Și-a îmbrățișat, totuși, colega și a avertizat-o pe această că trebuie neapărat să câștige competiția desfășurată în dominicană.

Pe parcursul lunilor în care a avut loc cursa pentru biletul de aur, Burmis s-a remarcat prin ambiția sa și dorința de a face parte din echipa Războinicilor.

„Sunt foarte concentrat, mi-am făcut strategia, mi-am făcut tot. După cum a-ți putut observa și pe traseu, când am ieșit tăiat la ochi, pe frunte, pe coate, peste tot…Puteți observa cât de mult îmi doresc. Sunt pregătit fizic, psihic, ăsta e momentul meu și trebuie să ajung acolo”, declara tânărul înainte de a afla rezultatul votului.

ADVERTISEMENT