Life

Cătălin Măruță a făcut anunțul! Când iese de pe sticlă emisiunea sa: „Intrăm în vacanță”

Cătălin Măruță a dezvăluit de când va intra emisiunea sa în vacanță. Realizatorul tv mai are puțin și va pleca în mult-așteptatul concediu alături de familia sa.
20.07.2022 | 16:57
Catalin Maruta a facut anuntul Cand iese de pe sticla emisiunea sa Intram in vacanta
Cătălin Măruță, prezentator la PRO TV. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță a anunțat când va intra în vacanță! Emisiunea „La Măruță” mai are doar câteva ediții până va face pauză. Acestea se pot număra pe degetele de la mâini.

Cătălin Măruță iese de pe sticlă peste o săptămână

Prezentatorul de televiziune a declarat că va mai fi în direct o singură săptămână de acum înainte, după care își va lua și el un binemeritat concediu.

ADVERTISEMENT

De altfel, Măruță are toate motivele să stea liniștit pe perioada verii. Scaunul său la PRO este asigurat și din toamnă, când va reveni cu un nou sezon.

Asta deoarece emisiunea sa a fost de foarte multe ori pe primul loc în topul audiențelor, detronând concurența nu doar pe timpul verii, atunci când în fața micilor ecrane se află mai puțini telespectatori.

ADVERTISEMENT

„Mai avem săptămâna viitoare emisiune și apoi intrăm în vacanță, Ciucă!”, a anunțat Măruță, în direct, la PRO TV.

Emisiunea prezentată de fosta vedetă TVR a lansat și o serie de rubrici și de trenduri de când a apărut la postul de pe Pache Protopopescu. Măruță a popularizat rubrica sosurilor picante, preluată apoi și de alte televiziuni și canale de Youtube.

ADVERTISEMENT

„La Măruță”, o emisiune de succes

De asemenea, Cătălin a reușit să ridice ratingul show-ului cu subiecte pentru care nu ar fi pariat oricine. A mizat foarte mult pe apetitul telespectatorilor pentru mâncare, iar de ceva ani încoace Premiile „Cozonacul de Aur” reprezintă o marcă înregistrată a acestui show al după-amiezii.

De curând, Măruță a lansat un alt concurs în care a pus vedetele să gătească pentru copii. Este vorba despre „Ciocolată bună de… pici”, o altă rubrică bine primită de cei din fața micilor ecrane.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori tv de la noi. Acesta a devenit foarte popular la începutul anilor 2000, când prezenta emisiunea Tonomatul de pe 2, la TVR 2. După aceea, în sezonul estival, a realizat matinalul „Plaja lui Măruță”.

Măruță a ajuns la PRO TV în anul 2007, ca prezentator al emisiunii Happy Hour, devenită din 2013 încoace „La Măruță”.

 

ADVERTISEMENT