Life

Cătălin Măruță a luat-o tare pe Carmen Grebenișan de la Survivor: „Au plătit mai bine la Antenă sau la PRO TV?”. Răspunsul vedetei

Carmen Grebenișan a vorbit despre parcursul ei la Survivor România, invitată în podcastul lui Cătălin Măruță. Ce dezvăluiri a făcut faimoasa?
07.06.2023 | 15:55
Catalin Maruta a luato tare pe Carmen Grebenisan de la Survivor Au platit mai bine la Antena sau la PRO TV Raspunsul vedetei
Carmen Grebenișan, fostă concurentă Survivor România. Măruță a luat-o la întrebări. Foto: Podcast Acasă la Măruță/ Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan a spus totul despre experiența trăită de la Survivor România, show care s-a încheiat pe 24 mai. Măruță a vrut să știe de la influenceriță dacă Antena 1 a plătit-o mai bine decât PRO TV.

Cătălin Măruță a întrebat-o pe față, pe Carmen Grebenișan, ex-finalistă Survivor România: „Unde ai câștigat mai mulți bani?”

Într-un interviu fără menajamente, Carmen Grebenișan, însoțită de soțul ei, Alex Militaru, a povestit despre ce a trăit în Republica Dominicană. Vedeta a făcut o comparație între reality-show-urile concurente, căci ea a fost prezentă, împreună cu Alina Ceușan, într-un sezon Asia Express, la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță, mânat de curiozitatea specifică unui jurnalist, a vrut să știe dacă PRO TV i-a dat mai mulți bani decât Antena 1. Carmen Grebenișan a spus că, de obicei, cele mai frumoase sume de bani au venit după încheierea emisiunilor la care a participat, făcând aici referire, în mod special la Asia Express.

Vedeta a zis că agenția Global Records este cea care a negociat contractul ei cu postul de pe Pache Protopopescu și că un procent din câștigurile sale au mers către managerii ei.

ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan spune că la Survivor a fost mai greu decât la Asia Express: „E mai mult joc psihologic”

Carmen a precizat că experiența de la Survivor a fost mai grea decât cea de la Asia Express. „La Survivor (n.r.: a fost mai dificil). A fost mai greu pentru că e de cursă lungă și e mai mult joc psihologic”, a fost răspunsul oferit de Carmen Grebenișan în podcastul „Acasă la Măruță”.

„Unde ai câștigat mai mulți bani, la Survivor sau la Asia?”, a întrebat imediat Cătălin Măruță. „Mai mulți bani am câștigat după”, a declarat Carmen.

ADVERTISEMENT

Măruță a insistat: „După Asia sau după Survivor? Unde au plătit mai bine, la Antenă sau la PRO TV?”. „Stai puțin, că eu lucrez cu agenție. Au procentul lor, îți dai seama. Se ocupă de toate proiectele mele și sunt mulțumită de ei, de Global Records”, a precizat Carmen Grebenișan.

Concurenții s-au preocupat mult de bani, în spatele camerelor de luat vederi

Blondina a spus că au fost mulți concurenți stresați, pe parcursul filmărilor, tocmai legat de bani. „Multă lume a fost stresată, în timpul show-ului… Am văzut că se vorbea despre sumele de bani (n.r.: care se câștigă). Toată lumea fugea după bani, până și din clanul Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

Discutau mult, ce sume, când se face plata… Eu am întrebat: `măi, oameni buni, da voi chiar ați venit doar pentru bani`? N-ai nicio șansă să ajungi în față dacă ai venit doar pentru asta”, a mărturisit Carmen Grebenișan de la Survivor.

Prietena Alinei Ceușan a mai spus, de altfel, că nu a acceptat din prima prezența la Survivor România. Vedeta a zis că a primit propunerea de la PRO TV anul trecut, dar a refuzat-o, pentru că avea și propunerea de la Dancing on Ice, show difuzat de Antena 1.

N-a acceptat din prima oferta de la PRO TV

„Deși mă tenta mai mult să merg la Survivor, pentru că eu sunt mai aventuroasă, când i-am zis lui Alex, uite ce propunere am primit. Alex mi-a zis: `Carmen, cinci luni?!`. Noi tocmai atunci ne căsătorisem”, a dezvăluit Grebenișan.

După ce a fost resunată, Carmen a zis că e clar un semn că trebuie să participe în acest concurs. „E o forță interioară care mă propulsează în față, în locuri pe care nu le cunosc. E o adrenalină. Îmi place să stau în medii diferite. Îmi place noul, îmi plac schimbările”, a spus Carmen Grebenișan, finalistă la Survivor România.

ADVERTISEMENT