Life

Cătălin Măruță a surprins-o pe Iulia Vântur, în direct: „E cel mai frumos cadou”

Cătălin Măruță a surprins-o pe Iulia Vântur, în direct, în timpul emisiunii sale difuzate pe Pro Tv. I-a oferit un cadou inedit iar artista devenită vedetă la Bollywood nu a știut cum să reacționeze.
16.06.2022 | 16:44
Catalin Maruta a surprinso pe Iulia Vantur in direct E cel mai frumos cadou
Iulia Vântur, suprinsă de Cătălin Măruță. Foto: colaj Fanatik/ capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a primit un cadou inedit din partea lui Cătălin Măruță. Artista devenită vedetă în India nu și-a uitat originile, astfel că a fost încântată de surpriza pregătită de prezentatorul de la Pro TV.

Ce surpriză i-a pregătit Cătălin Măruță Iuliei Vântur?

Iulia Vântur locuiește de 6 ani în India, acolo unde și-a clădit o carieră în industria muzicală și a filmului. A avut turneu în Statele Unite ale Americii, în prezent filmează pentru o producție cinematografică în Turcia, însă nu poate sta prea mult departe de România.

ADVERTISEMENT

Artista încearcă să-și împartă timpul astfel încât să ajungă și acasă, la cei dragi. În trecut, a declarat că atunci când este în India, simte lipsa pufuleților și a dulciurilor din copilărie.

Astfel că, fiind invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Iulia Vântur a avut parte de o surpriză. Pe lângă doua boluri mari pline cu pufarine și eugenii, iubita lui Salman Khan a primit în dar și o roabă plină cu pufuleți.

ADVERTISEMENT
iulia vântur pufuleți
Iulia Vântur a primit cadou o roabă de pufuleți.
Foto: capturi Pro TV

„Nu cred! Ăsta este cel mai frumos cadou, să știi! Mulțumesc frumos! Fetele, mama, prietenele mele, cine vine la mine, dacă ne întâlnim pe undeva, oriunde în lume, îmi aduc un băgăjel cu tot felul de chestii din astea…”, a reacționat Iulia Vântur.

Iulia Vântur, îndrăgostită de spectacolele live

În România, Iulia Vântur a fost prezentatoare de televiziune, a fost văzută atât la pupitrul știrilor, cât și la cârma unor emisiuni precum Dansez pentru tine și Ferma vedetelor.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă recunoaște că asta a ajuta-o în cariera actuală, Iulia Vântur susține că nimic nu se compară cu spectacolele live și că nu ar mai putea sta departe de scenă.

„Sunt 100% sigură. Îmi plac show-urile live. Nu e nimic atât de puternic ca energie, ca satisfacție decât show-urile live cu public, unde interacționezi cu publicul. 

ADVERTISEMENT

Tocmai, job-ul pe care l-am avut înainte în televiziune cred că m-a ajutat foarte mult în comunicarea cu publicul. Noi aveam public la Dansez pentru tine…”, a declarat Iulia Vântur.

 

ADVERTISEMENT
Tags: