Life

Cătălin Măruță, sărbătorit în familie și la TV. Prezentatorul a împlinit 44 de ani

De ziua sa de naștere, Cătălin Măruță a fost sărbătorit cu mare fast în familie, dar și în emisiune. Prezentatorul de la Pro TV a împlinit 44 de ani. 
27.01.2022 | 19:19
Catalin Maruta sarbatorit in familie si la TV Prezentatorul a implinit 44 de ani
Cătălin Măruță împlinește 44 de ani. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ziua de 27 ianuarie este una specială în familia Măruță. Astăzi, Cătălin Măruță, la fel ca și Florin Piersic, își serbează ziua de naștere.

Cu această ocazie, de la primele ore ale dimineții, prezentatorul a avut parte de surprize și urări. Primii care l-au serbat așa cum se cuvinte au fost copiii și soția. Andra, David și Eva i-au cântat, i-au oferit cadouri și i-au făcut declarații publice.

ADVERTISEMENT

Andra, mesaj de dragoste pentru Cătălin Măruță

Jurata de la ”Românii au talent”, pe Instagram, a publicat o fotografie de cuplu, în dreptul căreia a scris și câteva rânduri de suflet. De ziua lui Cătălin Măruță, artista a ținut să sublinieze că nu putea fi mai fericită decât este acum, avându-l alături pe cel care întruchipează modelul de soț și tată perfect.

”La mulți ani, iubitul meu! Cu fiecare an alături de tine, viața mea este mai frumoasă! Îți mulțumesc că ești un soț așa cum am visat și un tată minunat. Te iubesc!”, a scris Andra pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andra (@andra)

Eva și David Măruță, cadouri pentru tatăl lor

Nici copiii nu s-au lăsat mai prejos. Eva, vorbăreața familiei, a ținut să îi spună prezentatorului cât de mult îl iubește, dar i-a și dăruit un cadou, pe care Cătălin Măruță l-a arătat întregii lumi. Fetița i-a oferit tatălui său o geacă, pe care vedeta de la Pro TV a și îmbrăcat-o în emisiunea de joi.

”La mulți ani, tati! Ești cel mai bun din lume! Te iubesc!”, a fost mesajul Evei Măruță pentru tatăl ei.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Maruta (@evamaruta)

Și David și-a surprins ”eroul” cu un mesaj de suflet și foarte cool, după cum spune chiar el, dar și cu un parfum, pe care Cătălin Măruță l-a și testat, colegii de platou aplaudând gusturile tânărului.

”La mulți ani, tata! Sper ca ziua ta să fie la fel de cool cum ești și tu!”, a scris și David Măruță pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Maruta (@marutadavid)

Prezentatorul a primit daruri în direct

Pe lângă toate aceste urări și cadouri primite în sânul familiei, ajuns la serviciu, Cătălin Măruță a fost sărbătorit și în direct. Echipa emisiunii i-a pregătit o surpriză de zile mari.

Trupa ”Azur” i-a cântat cu dedicație, iar cadoul care l-a impresionat cel mai tare a sosit tocmai de la Botoșani. O fană a emisiunii a venit în direct și i-a adus felul său favorit de mâncare. O salată bouef specială și asta pentru că ornamentul era chiar sub forma imaginii sale.

Surprizele au continuat pentru sărbătoritul zilei, pentru că și invitații i-au adus cadouri. Andreea Raicu i-a oferit prietenului său o lumânare parfumată din propria colecție, iar prezentatoarea știrilor de seară, Andreea Esca, a gătit pentru el.

Știrista i-a făcut lui Măruță un bol de salată de vinete cu ceapă, ornat cu roșii. Și această salată fiind printre felurile preferate de mâncare ale prezentatorului.

Andreea Esca și Cătălin Măruță
Andreea Esca, cadou inedit pentru Cătălin Măruță. Sursă foto: Captură video

 

Andra a lansat o piesă de dragoste de ziua soțului

Cel mai frumos cadou a venit din partea soției sale. De ziua lui Cătălin Măruță, Andra a lansat o nouă piesă, una de suflet, în care protagoniștii sunt Mihai și Elwira Petre. Artista își cântă iubirea, punând pe note muzicale o poveste de dragoste ce a răzbit în timp.

Pe lângă urările primite de la familie și invitații săi, Cătălin Măruță a avut parte și de mesaje virtuale venite de la cei care i-au călcat pragul platoului emisiunii. Printre aceștia s-au numărat Mihaela Rădulescu, Theo Rose, Vlăduța Lupău, Cristi Mitrea, Whats Up, Adrian Sînă și mulți alții.

 

ADVERTISEMENT