Life

Măruță, pus în dificultate de Arsenie, fost O-Zone: “Ți-am spus eu să zici?” Ce a dezvăluit artistul despre Antonia

Fostul solist O-Zone a spus că persoana publică cu care și-ar dori o aventură de o noapte este Antonia. Cătălin Măruță a simțit nevoia să intervină și a explicat că fiecare invitat răspunde cum își dorește.
11.02.2022 | 17:00
Maruta pus in dificultate de Arsenie fost OZone Tiam spus eu sa zici Ce a dezvaluit artistul despre Antonia
Răspunsul lui Arsenie l-a pus în dificultate pe Cătălin Măruță. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Arsenie Todiraș, fostul solist al trupei O-Zone, a părăsit de mai mulți ani România. În prezent, el este stabilit în Turcia, unde locuiește împreuna cu iubita lui.

Aflat în vacanță pe meleagurile natale, Arsenie a luat parte la rubrica sosurilor picante, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Răspunsul oferit de artist la o întrebare l-a pus în dificultate pe soțul Andrei.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță: „Te-am pus eu să zici ceva?”

Arsenie a fost întrebat cu ce femeie din showbizul românesc și-ar dori să aibă o aventură de o noapte. Fostul solist O-Zone a numit-o pe Antonia, viitoarea soție a lui Alex Velea.

În acel moment, Cătălin Măruță a simțit nevoia să se justifice și a precizat faptul că el nu i-a impus invitatului să spună nimic și că asta a fost alegerea lui.

ADVERTISEMENT

În trecut, prezentatorul a avut mai multe discuții cu Alex Velea și Antonia, care l-au acuzat că îi îndeamnă pe cei veniți în emisiune să vorbească despre ei. 

Câți bani a făcut Arsenie în perioada O-Zone?

„Antonia, Antonia? Iarăși. Tu ai voie să spui, dar tot pe mine cade. E o poveste mai veche. Întrebarea e în felul următor, te-am pus eu să zici ceva sau ți-am arătat eu vreo întrebare înainte sau ți-am spus eu ceva de genul ăsta?

ADVERTISEMENT

Am avut tot felul de discuții la un moment dat, când oamenii aici la sosurile iuți o numeau pe Antonia. În sensul în care Velea se supăra, ca și cum eu îi pun pe oameni să zică.”, a explicat Cătălin Măruță.

„ Tu n-ai nicio legătură. Antonia e vinovată. Alex, nu avem nicio problemă.”,  a răspuns Arsenie.

ADVERTISEMENT

Arsenie, despre Dan Bălan: Este răutăcios, zgârcit și mofturos”

Arsenie  a dezvăluit că în perioada de glorie a trupei muzicale O-Zone a câștigat câteva sute de mii de euro, dar nu a ajuns la un milion. De asemenea, el a spus că banii nu se împărțeau chiar în mod egal și a oferit și trei defecte ale fostului său coleg, Dan Bălan. 

„Răutăcios, un pic zgârcit și mofturos. Am vorbit ultima dată acum vreo 3 ani în urmă. Trebuia să cântăm împreună. Dan, sper că nu te uiți la emisiune.”,  a spus artistul.

Cu ce vedetă din showbizul românesc ar vrea Arsenie să rămână blocat în lift?

O altă curiozitate a lui Cătălin Măruță  a fost cu ce persoană cunoscută din România ar vrea solistul să rămână blocat în lift pentru 24 de ore. Arsenie nu a vrut să-și supere iubita și a răspuns ca și cum întrebarea ar fi fost primită pe vremea în care era singur.

„Pot să răspund la întrebarea asta ca și cum mi-ar fi fost pusă acum 10 ani? Cum o chema pe fata cu care am fost la ‘Dansez pentru tine’? Era brunetă și frumoasă. Nicoleta Luciu. Tot dacă mă întrebai atunci, Iulia Vântur. Și poate acum Delia.”, a declarat Arsenie Todiraș.

 

 

ADVERTISEMENT