Life

Cătălin Măruță, despre suma de bani pe care a câștigat-o din podcast-ul său. “Mulți ar putea să fie invidioși”

Cătălin Măruță a câștigat o sumă frumoasă de bani cu proiectul Acasă la Măruță. Canalul său de Youtube are peste 180 de mii de abonați și aproape 32 de milioane de vizualizări.
05.03.2022 | 11:55
Catalin Maruta despre suma de bani pe care a castigato din podcastul sau Multi ar putea sa fie invidiosi
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro Tv a avut un real succes cu proiectul Acasă la Măruță. Canalul de Youtube a adunat peste 180 de mii de abonați și aproape 32 de milioane de vizualizări într-un an, iar suma de bani pe care prezentatorul a câștigat-o este una considerabilă.

Cătălin Măruță, despre suma de bani pe care a câștigat-o din podcast-ul său. “Mulți ar putea să fie invidioși”

Cătălin Măruță are o veste bună pentru fanii săi. Începe sezonul doi din Acasă la Măruță. Prezentatorul a început proiectul pe Youtube în urmă cu un an și a avut un real succes.

ADVERTISEMENT

Canalul său are peste 180.000 de abonați și aproape 32 de milioane de vizualizări, iar suma de bani pe care a reușit să o scoată se ridică la peste 30.000 de euro fără contractele de publicitate.

În tot acest timp, Cătălin Măruță a avut invitați de marcă precum: Teo Trandafir, Andreea Bălan, Andreea Bănică, Delia, Puya sau Laurențiu Reghecampf. Vedeta a dezvăluit că foarte multe dintre episoadele postate au intrat în secțiunea trending și crede că mulți îl invidiază.

ADVERTISEMENT

“Am avut locul 1 în trending cu Laurențiu Reghecampf, am avut locul 2 în trending cu Oana Zăvoranu, am avut Andra și Delia în trending!

Ca sumă aproximativă, nu știu, dar aș putea să zic că mulți vloggeri din ziua de astăzi ar putea să fie invidioși!”, a declarat Cătălin Măruță pentru Cancan. 

ADVERTISEMENT

Care este secretul lui Cătălin Măruță

Soțul Andrei este foarte mulțumit de ceea ce a realizat și a dezvăluit care este secretul său.

“Cea mai mare realizare e, fie că îl cunoști pe invitat, fie că nu îl cunoști pe invitat, ceea ce faci acolo contează și merge când vezi că podcasturile tale intră în trending și, într-un an de zile, din aproape 40 de podcasturi, 25 au fost în trending!”, a mai spus prezentatorul pentru aceeași sursă.