Life

Cătălin Măruță, breakdance amuzant la Pro TV. Reacția acrobaților care au cucerit-o pe Andra la Românii au talent. Video

Cătălin Măruță i-a avut invitați în emisiunea pe membrii trupei X-Treme Brothers. Cum a încercat moderatorul să demonstreze că este la fel de bun ca dansatorii pe care soția sa i-a admirat la Românii au talent?
04.05.2022 | 17:28
Catalin Maruta breakdance amuzant la Pro TV Reactia acrobatilor care au cucerito pe Andra la Romanii au talent Video
Cătălin Măruță a vrut să demonstreze că poate dansa. Foto: capturi Pro TV/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruța i-a avut invitați în emisiunea pe care o prezintă la Pro Tv pe membrii trupei X-Treme Brothers. Cei trei băieți, care au pornit ca dansatori de breakdance, au impresionat la Românii au talent. În plus, Andra a fost cucerită de forma fizică a acrobaților.

Cum i-a primit Cătălin Măruță în emisiune pe băieții de la X-Treme Brothers

X-Treme Brothers s-au prezentat cu un număr de acrobație excepțional în sezonul 12 al concursului Românii au talent. Cei trei membrii ai trupei au început ca dansatori de breakdance, apoi au ajuns să fie angajați la circ. Jurații competiției difuzate pe Pro TV au fost impresionați de ceea ce au făcut pe scenă, în special Andra.

ADVERTISEMENT

Soția lui Cătălin Măruță i-a admirat pe băieții de la X-Treme Brothers, iar la sfârșitul momentului le-a mărturisit acest lucru și i-a felicitat.

„Vă spune sora voastră că treceți în etapa următoare cu patru de da”, le-a spus Andra.

„Aveți noroc că m-am lăsat de breakdance”

În ediția de miercuri, 4 mai, a emisiunii prezentate de Cătălin Măruță, acesta i-a avut invitați pe cei trei concurenți Românii au talent și a aruncat câteva săgeți înspre cei care i-au fermecat soția, semn că la mijloc a existat și puțină gelozie.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul Pro Tv le-a dezvăluit celor de la X-Treme Brothers că și el a fost dansator de breakdance pe vremea când locuia în Târgu Jiu și era elev de liceu.

Mai mult, Cătălin Măruță a făcut și o demonstrație, cerându-le concurenților de la Românii au talent să judece momentul.

ADVERTISEMENT
Cătălin Măruță X-Treme Brothers
Cătălin Măruță a dansat în fața celor de la X-Treme Brothers.
Foto: capturi Pro TV/ Colaj Fanatik

„Aveți aicea Golden Buzz-urile, trei de Golden Buzz. Deci dacă vă place și dacă vă inspiră, apăsați pe ele până le iau dracii, da? Priviți atent. Și am fost și neîncălzit băieți, atât am avut de zis. 

Aveți noroc că n-am continuat eu cu breakdance-ul, că mă apucam de echilibristică și cine știe”, le-a spus Cătălin Măruță celor de la X-Treme Brothers.

ADVERTISEMENT

Totuși, soțul Andrei le-a mărturisit că acrobațiile pe care ei le fac sunt spectaculoase și sunt cu adevărat talentați, menționând că de multe ori încearcă să glumească în emisiune, chiar dacă nu îi iese mereu .

ADVERTISEMENT