Life

Cătălin Măruță, derapaj în direct: „Zici că veniți la biserică. Am rupt dracu’ întrebarea”

Cristina Spătar, regina R&B-ului românesc, a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru rubrica sosurilor picante, însă lucrurile nu au mers așa cum se aștepta prezentatorul.
18.02.2022 | 17:22
Catalin Maruta derapaj in direct Zici ca veniti la biserica Am rupt dracu intrebarea
Cătălin Măruță a fost deranjat de atitudinea Cristinei Spătar. Sursa: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Cristina Spătar s-a dovedit a fi cea mai dificilă invitată de la rubrica sosurilor iuți din emisiunea lui Cătălin Măruță și chiar a reușit să-l enerveze pe moderator.

Artista a refuzat să răspundă la mai multe întrebări, afirmând că nu înțelege despre ce e vorba și s-a plâns că trebuie să mănânce picant.

ADVERTISEMENT

Cum a reușit Cristina Spătar să-l scoată din sărite pe Cătălin Măruță?

La fel cum procedează în cazul fiecărei celebrități care ia parte la rubrica sosurilor picante, prezentatorul i-a explicat Cristinei Spătar care sunt regulile jocului.

Încă de la început, Cristina Spătar a părut că a venit în emisiune fără să-și “facă temele”. Chiar dacă a spus că a înțeles care sunt regulile celebrei rubrici, imediat după prima întrebare l-a întrebat, din nou, pe Cătălin Măruță ce are de făcut.

ADVERTISEMENT

„Mi-a zis că a înțeles, da?”, l-a întrebat vedeta Pro Tv pe unul dintre colegii săi din emisiune.

„Stai puțin! Ia-mă încet! Da, o să zic, Mirko Maschio. Am recunoscut.”, a răspuns, într-un final, Cristina Spătar la întrebarea „Ce fost partener ți-a oferit cele mai scumpe cadouri.”

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță, enervat în direct: „Am rupt dracu’ întrebarea”

La următoarele două întrebări, artista a declarat că nu poate răspunde, deoarece nu s-a aflat niciodată în situațiile menționate, iar Cătălin Măruță  a rupt întrebările, cu toate că era convins de documentarea colegilor săi.

Următoarea întrebare a avut aceleași urmări, Cristina Spătar s-a plâns că răspunsurile sunt mult prea greu de dezvăluit și că nu poate răspunde.

ADVERTISEMENT

Acela a fost momentul în care prezentatorul de la Pro TV și-a pierdut răbdarea și a avut o reacție ușor nervoasă, în care i-a amintit cântăreței unde se află.

„Băi, nene, zici că veniți la Biserică aici, la spovedanie. Nu știți despre ce e vorba? Vă dăm link-uri să vedeți emisiunea, să știți unde veniți. 

Ai văzut că și eu sunt om, dacă tu ai spus că nu există, chiar dacă noi știam altceva, am rupt dracu’ întrebarea, că eu cred invitatul.”,  a răbufnit Cătălin Măruță.

Ce părere are Cristina Spătar despre actuala iubită a soțului său?

Cristina Spătar și Adrian Ionescu s-au despărțit în 2016, după 8 ani de căsnicie. Divorțul nu a fost unul din care să dispară situațiile neplăcute. Cântăreața l-a acuzat pe fostul soț că nu le plătește pensia alimentară copiilor lor, Albert și Aida. Cătălin Măruță i-a cerut Cristinei Spătar să numească trei defecte ale actualei soții a afaceristului Adrian Ionescu.

„Nu a dat dovadă de fair-play, vorbește urât la adresa mea, și-a cădit o imagine pe spatele numelui meu și face asta în continuare. Poți să citești că nu mai pot să mai mănânc.”, a fost răspunsul oferit de Cristina Spătar.

 

 

ADVERTISEMENT