Life

Cătălin Măruță și-a dojenit soția. Ce reproș a primit Andra de la prezentatorul TV

Cătălin Măruță (44 de ani) și partenera sa de viață, cântăreața Andra (35 de ani), și-au amuzat fanii de pe rețelele de socializare cu o filmare realizată de curând.
23.02.2022 | 19:44
Catalin Maruta sia dojenit sotia Ce repros a primit Andra de la prezentatorul TV
Cătălin Măruță i-a reproșat soției sale, Andra, un aspect. Cum a răspuns artista la provocare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Pro TV și-a dojenit soția într-un videoclip postat pe platforma Tik Tok. Moderatorul emisiunii „La Măruță” i-a reproșat un aspect important solistei cu care are doi copii.

Vedeta i-a propus artistei să renunțe la hainele sport și la treningurile pe care le poartă încă de la izbucnirea pandemiei, prin casă. De altfel, nu este singura care adoptă acest stil vestimentar.

ADVERTISEMENT

Provocarea lansată de Cătălin Măruță nu a fost trecută cu vederea de Andra. Jurata de la „Românii au talent” nu a ezitat să răspundă în mediul virtual.

Cătălin Măruță i-a reproșat soției sale, Andra, un aspect. Cum a răspuns artista la provocare

„Hai măi, iubire, pandemie, pandemie, dar numai în trening, numai în hainele astea de casă?”, i-a spus Cătălin Măruță soției sale, Andra, pe Tik Tok.

ADVERTISEMENT

„Așa e bine?”, a întrebat la rândul ei vedeta de la Pro TV, care s-a filmat în timp ce dă cu aspiratorul îmbrăcată la patru ace.

Andra a optat pentru o ținută office cu o cămașă și un sacou alb, în timp ce pantalonii au fost negrii. Pantofii aleși au avut aceeași nuanță.

ADVERTISEMENT

Filmarea distribuită în mediul virtual a primit peste 27.000 de aprecieri, dar și numeroase mesaje din partea oamenilor care s-au bucurat enorm să-i vadă pe cei doi amuzându-se.

@andra @catalinmaruta ♬ original sound – Andra

Andra și Cătălin Măruță, căsnicie de ani buni

Șatena și moderatorul de la Pro TV au o relație foarte frumoasă de 15 ani și o căsnicie care durează deja de ceva vreme. Au împreună și doi copii: David și Eva, de care sunt tare mândri.

ADVERTISEMENT

„După 15 ani lângă Cătălin, aș spune că pentru noi a fost mereu important spațiul, că ni se făcea dor unul de celălalt.

Cred că este o greșeală pentru multe cupluri faptul că se sufocă unul pe altul, că renunță la ceea ce fac separat, din prea multă iubire sau dintr-o înțelegere greșită a ideii de iubire.

Din fericire, nu am ajuns să nu mai fim iubiți, pentru că nu ne-am sufocat unul pe altul, a existat între noi mereu un pic de aer, atât cât focul să se mențină!”, a declarat Andra la un moment dat pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT