Life

Cătălin Măruță va prezenta două emisiuni la Pro TV, după ce a lipsit 5 zile de pe post. Care este motivul

Cătălin Măruță a anunțat că va reveni pe sticlă după ce în ultimele 5 zile a stat în izolare, departe de soția sa, Andra, și cei doi copii, David și Eva.
06.02.2022 | 16:18
Catalin Maruta va prezenta doua emisiuni la Pro TV dupa ce a lipsit 5 zile de pe post Care este motivul
Cătălin Măruță, din nou pe micile ecrane, după izolare. Va prezenta două emisiuni la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul va apărea începând de luni, 7 februarie 2022, la două emisiuni de la Pro TV. Moderatorul revine la cârma emisiunii sale, „La Măruță”, dar și la un alt show.

Soțul cântăreței Andra a dezvăluit care este motivul pentru care săptămâna viitoare va fi gazda a două emisiuni, la același post. Vedeta va oferi o mână de ajutor unor colegi.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Cătălin Măruță va prezenta „Vorbește lumea”, după ce Adela Popescu și echipa sa, Bogdan Ciudoiu și Shurubel, au aflat că sunt infectați cu noul tip de coronavirus.

Cătălin Măruță, din nou pe micile ecrane, după izolare. Va prezenta două emisiuni la Pro TV

Decizia a fost luată după ce recent frumoasa blondină l-a înlocuit pe Cătălin Măruță. Acum este rândul său să-i întoarcă gestul, după 5 zile petrecute în izolare.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV a intrat în contact cu o persoană infectată cu Covid-19, însă din fericire nu a luat virusul din China. Prezentatorul a fost negativ în toată această perioadă.

„Ce poți să faci când stai 5 zile în izolare? Citești, faci curat, faci mâncare, vezi filme, dormi și o iei de la capăt. Din fericire, cele 5 zile s-au terminat. Sunt tot negativ!

ADVERTISEMENT

Așa că azi sunt cu familia, mi-era tare dor de ei. De mâine, ne vedem de la 10! Merg să dau o mână de ajutor la «Vorbește lumea» pentru că Adela și băieții au COVID!

Apoi, de la 15, în platou, așa cum v-am obișnuit! Vă pup!”, a declarat Cătălin Măruță pe pagina de Facebook, conform libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță, fericit alături de întreaga familie, după izolare

Imediat după ieșirea din izolare Cătălin Măruță a plecat acasă la familia sa, de care i-a fost extrem de dor. Și pentru că a simțit lipsa celor dragi i-a scos la restaurant.

Partenera de viață a moderatorului, artista și jurata de la „Românii au talent”, este în culmea fericirii de când s-a reunit familia. Andra este bucuroasă că nimeni nu a luat virusul.

Cântăreața își dorește să nu ajungă în situația de a fi bolnavă, mai ales că anul trecut a avut boala, în timpul unei vacanțe a celor mici.

ADVERTISEMENT