Life

Cătălin Măruță e celebru, dar ”nu s-a scos” la casting! Cum i-au luat fața Cabral și Adela Popescu în cel mai așteptat show de la PRO TV

Cătălin Măruță a vrut să prezinte noul sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care va debuta pe micile ecrane din toamna acestui an, dar nu a impresionat la casting.
02.08.2022 | 08:33
Catalin Maruta e celebru dar nu sa scos la casting Cum iau luat fata Cabral si Adela Popescu in cel mai asteptat show de la PRO TV
Cătălin Măruță era să prezinte „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Foto: Instagram/ PRO TV
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat noi dedesubturi ale pregătirii reality-show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, a cărui premieră va avea loc toamna aceasta.

Cătălin Măruță nu a luat casting-ul ca prezentator la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Cătălin Măruță, unul din numele grele ale postului de pe Pache Protopopescu, a dat o probă pentru a prezenta cel mai așteptat reality show: Sunt celebru, scoate-mă de aici! Conform informațiilor obținute de FANATIK, nu a reușit să impresioneze în fața producătorilor, iar Adela Popescu și Cabral au obținut biletele spre Dominicană.

ADVERTISEMENT

Cunoscut pentru talentul de a descoase orice invitat, cu siguranță Cătălin Măruță ar fi știut cum să jongleze cu concurenții, astfel încât show-ul să iasă ca la carte.

Doar că… în ciuda meritelor pe care toată lumea i le recunoaște ca realizator de televiziune, producătorii emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici! au decis că Adela Popescu și Cabral sunt variantele mult mai nimerite pentru acest format. Măruță nu s-a pliat pe ceea ce căutau, de fapt, creierele din spatele producției.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, Cătălin Măruță și-a dat toată silința la preselecția pentru postul de prezentator. A sperat până în ultima clipă că va prinde biletul spre Dominicană, mai ales că această plecare i-ar fi venit taman bine având în vedere că emisiunea sa a intrat de curând în vacanță.

Pe la urechile sale au trecut tot felul de zvonuri în ultima vreme…

Unul dintre motivele pentru care i-ar fi plăcut să fie prezentatorul reality-show-ului, pe lângă peisajele idilice în care se filmează, ar fi legat de incertitudinea continuității sale pe scaunul de la ora 15!

ADVERTISEMENT

La urechile lui Cătălin Măruță ar fi ajuns mai multe zvonuri privind ”debarcarea” sa de pe micul ecran ori mutarea la o altă oră sau la un alt proiect, cu toate că audiențele înregistrate în ultima vreme, chiar și pe perioada verii, când e secetă în televiziune, au fost destul de mari.

La castingul la care a participat Cătălin Măruță a mai fost și un alt prezentator cunoscut în joc. Identitatea acestuia, rămâne, deocamdată, un mister.

ADVERTISEMENT

Nu e prima oară când apar zvonuri despre continuitatea lui Măruță la PRO TV. În urmă cu câteva luni, realizatorul a trebuit să nege că șefii ar fi vrut să îl mute la Acasă TV. Într-o emisiune din luna mai 2022, Măruță a dezmințit bârfele care circulau despre soarta emisiunii sale.

O toamnă explozivă la PRO TV

„Dacă vreți să ne vedeți, oameni buni, la televizor, să ne căutați tot pe Pro TV. Tot în fiecare zi de la 15 la 17. Managementul ne păstrează. Nu ne dă afară. Știrea falsă cam așa suna, m-am speriat și eu”, spunea acum câteva luni Măruță. 

Se pare că zvonurile despre viitorul său incert la PRO au apărut din nou. De data asta prezentatorul le-ar băga ceva mai mult în seamă. Oricare ar fi adevărul, cert este că toamna aceasta va fi una extrem de dinamică la PRO TV.

Pe lângă show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care vine cu concurenți unul și unul, stația tv readuce Vocea României cu două sufluri noi (Theo Rose și Denis Roabeș de la The Motans), dar și cu un serial care a început deja să dea de vorbit, „Clanul”.

Un alt proiect la care PRO TV lucrează din greu în perioada aceasta este emisiunea „Batem palma?”.

ADVERTISEMENT