Life

Cătălin Măruță, în fustă la Pro TV: „Atât am putut”

De Ziua Mondială a Baletului, Cătălin Măruță le-a făcut o surpriză telespectatorilor și a dansat în fustă, în direct, la televizor.
02.11.2022 | 18:53
Catalin Maruta in fusta la Pro TV Atat am putut
Cătălin Măruță și-a început emisiunea îmbrăcat în fustă. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De dragul telespectatorilor, Cătălin Măruță, dar și Ciucă, DJ-ul emisiunii sale, au îmbrăcat tutu-uri și au executat câteva mișcări de dans, cu ocazia Zilei Mondiale a Baletului.

Cătălin Măruță a dansat, în fustă, la televizor. Cum și-a apreciat momentul la final

La începutul ediții de miercuri, 2 noiembrie 2022, a emisiunii La Măruță, moderatorul și Dj-ul Ciucă au pregătit un moment special.

ADVERTISEMENT

Cei trei și-au tras peste hainele obișnuite câte un tutu și au încercat să execute și câteva mișcări de dans, cu ocazia Zilei Mondiale a Baletului.

Din spatele camerei, Greta, producătoarea emisiunii- pentru care Vali Vijelie dezvăluia în trecut că are o slăbiciune- le arăta cum trebuie să se miște.

ADVERTISEMENT

„Ne-a ieșit mai bine la repetiții. Că am și repetat acest moment de tristă amintire. Vă rog frumos să observați că ea, Greta, este coregrafa noastră. Din spatele camerelor de filmat ne arată cum să facem. Bravo, Greta, mulțumim!”, a spus Cătălin Măruță.

De ce a dansat Cătălin Măruță în fustă: „S-a încercat un moment”

Motivul pentru care Cătălin Măruță și colegii lui s-au afișat în această ipostază a fost pentru că și-au dorit să le mulțumească telespectatorilor pentru faptul că, de 15 ani, urmăresc emisiunea.

ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că oferă biletul de aur primului Războinic de la Survivor România 2023, Cătălin Măruță s-a gândit să aducă și un zâmbet pe fața celor care îl privesc de acasă.

Totuși, chiar dacă îi place ceea ce face, vedeta Pro TV a glumit și a spus că deja se gândește la pensie și la câți ani i-au mai rămas până să ajungă în acel punct.

ADVERTISEMENT

„Oameni buni, am încercat un moment. Suntem siguri că va fi unul de tristă amintire, dar asta e. Atât am putut și noi astăzi să facem.

Am zis să începem emisiunea altfel, pentru telespectatorii noștri, care indiferent cât de nebuni am fi, dumneavoastră ne iubiți, cel puțin așa credem noi. De 15 ani, zi de zi, am început al 16-lea an. Zilele trecute, calculam, mai avem vreo 25 de ani și ieșim la pensie”, a concluzionat Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT