Life

Cătălin Măruță a ironizat-o pe Bianca Drăgușanu în direct: „E porțelan toată”. Andreea Raicu îl susține

După ce luna trecută au fost protagoniștii unui scandal apărut în lumea mondenă, Cătălin Măruță îi oferă din nou motive de ceartă Biancăi Drăgușanu. Ce a spus despre ea
08.12.2021 | 19:05
Catalin Maruta a ironizato pe Bianca Dragusanu in direct E portelan toata Andreea Raicu il sustine
Cătălin Măruță a făcut o nouă remarcă la adresa Biancăi Drăgușanu. Sursa: Colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță a făcut o nouă ironie la adresa Biancăi Drăgușanu, după scandalul de luna trecută. În noiembrie, vedeta l-a acuzat pe celebrul prezentator că este un om “pervers și viclean”, care nu își respectă angajamentele față de invitați.

Chiar dacă atunci Cătălin Măruță a declarat că nu vrea să comenteze subiectul, pentru ca spusele lui să nu fie interpretate, se pare că nu a uitat jignirile care i s-au adus. În emisiunea de miercuri, într-o discuție pe care o avea cu una dintre invitate, a făcut o aluzie cu privire la înfățișarea Biancăi Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

„Eu mă uit la pozele cu Bianca Drăgușanu, e porțelan toată”

În momentul în care Andreea Raicu vorbea despre lansarea noii sale cărți „Secrete aflate pe pielea mea”, Cătălin Măruță a intervenit și a făcut o remarcă privind pozele publicate de Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

Andreea Raicu îi explica moderatorului că s-a dezvoltat foarte mult din punct de vedere spiritual și al încrederii în sine. Fosta prezentatoare de la Prima TV declara că se simte extrem de bine în propria piele și că este foarte important să apărem în fața lumii așa cum suntem cu adevărat, fără filtre.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu este de acord cu imaginile perfecte distribuite de vedete pe social media și spune că este imposibil ca o personaă să arate așa în realitate. Moderatorul emisiunii, Cătălin Măruță, a găsit momentul perfect pentru a o da drept exemplu pe Bianca Drăgușanu.

„Eu mă uit la pozele cu Bianca Drăgușanu, e porțelan toată!”, au fost cuvintele pe care Cătălin Măruță le-a rostit în direct.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, Andreea Raicu i-a ținut isonul și a spus că astfel de persoane nu mai par reale. Totuși, ea a evitat să intre în polemici cu Bianca Drăgușanu, afirmând că nu se referă neapărat la blondină, pe care nu o urmărește personal.

„Nu sunt reale, adică nu mai pare o persoană, pare un robot, o statuie. Nu știu ea, că nu o urmăresc. Dar e acest trend, această uniformizare a chipurilor. Toate arată la fel. Și știi ce este foarte trist? Că privirea este goală.”, i-a răspuns Andreea Raicu.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu l-a acuzat pe Cătălin Măruță că este un om viclean

În luna noiembrie, Bianca Drăgușanu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță. Moderatorul i-a făcut iubitei lui Gabi Bădălău complimente încă din prima clipă în care a pășit în platou. Profitând de faptul că vedeta a ales să poarte o rochie albă, Cătălin Măruța a întrebat-o dacă nu cumva se apropie și nunta. Blondina a reacționat imediat și a spus că nu este cazul.

La scurt timp după această întâmplare, Bianca Drăgușanu s-a arătat foarte supărată pe Cătălin Măruță, pe care l-a acuzat că nu a respectat lista de subiecte stabilită anterior cu producătoarea emisiunii.

„Sunt dezamăgită pentru că, deși stabilisem cu una dintre producătoarele emisiunii dinainte despre ce vorbim și am subliniat faptul că are reclamații și lumea care a trecut pe la el m-a sfătuit să nu mă duc, pentru că e un om pervers și viclean care tinde să te pună în posturi care te defavorizează, eu am fost de bună credință și am crezut că emisiunea va avea loc conform spuselor producătoarei.”, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

Contactat de FANATIK, Cătălin Măruță a declarat că nu vrea să răspundă acuzațiilor care i se aduc și că este sătul deja de astfel de subiecte.

„Nu vreau să vorbesc despre asta. O să apară iar șoc. Ce am zis, ce am declarat… Nu mă interesează să comentez subiectul”, a dezvăluit Cătălin Măruță, pentru FANATIK.

 

ADVERTISEMENT
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
A recunoscut adevărul în fața întregii lumi, după ce a fost acuzată că...
A recunoscut adevărul în fața întregii lumi, după ce a fost acuzată că "s-a culcat cu jumate din vestiar"
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai,...
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai, în timp ce mesteca gumă, cercetată de Inspecția Judiciară
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top...
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top al resorturilor din Europa
Rezultate simulare Evaluarea Naţională 2024. Proba unde s-a picat pe capete: 57% dintre...
Rezultate simulare Evaluarea Naţională 2024. Proba unde s-a picat pe capete: 57% dintre elevi au luat sub 5
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care...
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care făcea parte și Ștefan cel Mare
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru...
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Românii care nu plătesc factura la încălzire. Condițiile pentru scutirea de la plată
Românii care nu plătesc factura la încălzire. Condițiile pentru scutirea de la plată
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Veste șocantă în showbiz! Florin Dumitrescu ar fi divorțat în secret! Motivul separării...
Veste șocantă în showbiz! Florin Dumitrescu ar fi divorțat în secret! Motivul separării ar fi problemele cu alcoolul ale soției sale
Vestea-bombă. Alegerile semicomasate au un singur mare secret: sunt și inversate!
Vestea-bombă. Alegerile semicomasate au un singur mare secret: sunt și inversate!
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă