Life

Cătălin Măruță își sărbătorește mama. Imaginile publicate de vedeta PRO TV: “O iubesc!”

Cătălin Măruță își sărbătorește mama și a publicat câteva imagini alături de aceasta. Prezentatorul de la Pro TV i-a făcut o urare emoționantă celei care i-a dat viață.
17.05.2022 | 12:53
Catalin Maruta isi sarbatoreste mama Imaginile publicate de vedeta PRO TV O iubesc
Cătălin Măruță își sărbătorește mama. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Este sărbătoare în familia lui Cătălin Măruță (45 de ani), care își sărbătorește mama. Moderatorul TV a postat un mesaj special în mediul online.

Cătălin Măruță își sărbătorește mama

Prezentatorul de la Pro TV i-a făcut o urare emoționantă celei care i-a dat viață. Cătălin Măruță își iubește foarte mult mama și îi mulțumește pentru tot ce i-a oferit de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

“Mama mea este cea mai cea, pentru că este a mea! Pentru că mi-a oferit tot ce a putut de când m-am născut și nu s-a oprit nici acum.

Azi este ziua ei și vreau să îi spun că o iubesc și să îi urez din tot sufletul să fie zilnic cu zâmbetul pe buze! ❤️”, a scris Cătălin Măruță pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Vedeta a postat și câteva imagini cu mama sa, care s-a pozat alături de nepoții ei, Eva(6 ani) și David (11 ani).

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catalin Maruta (@catalin_maruta)

Tatăl lui Cătălin Măruță nu a vrut ca acesta să lucreze în televiziune

Cu ceva timp în urmă, Cătălin Măruță a dezvăluit ce meserii au avut părinții săi, care sunt la pensie în prezent. Moderatorul TV a recunoscut că tatăl său nu a fost de acord ca el să lucreze în televiziune.

ADVERTISEMENT

Părinții prezentatorului au avut meserii diferite de acesta. Mai exact, tatăl său a fost judecător, iar mama asistentă medicală. Din acest motiv, Cătălin Măruță a fost influențat să urmeze Dreptul, lucru pe care l-a și făcut după ce a terminat liceul.

Acesta s-a înscris la o facultate particulară, dar nici acest lucru nu a fost tocmai de placul tatălui său.

ADVERTISEMENT

“La Nicolae Titulescu, o facultate senzațională, dar o dezamăgire foarte mare pentru tatăl meu care își dorea foarte tare ca eu să merg la facultatea de stat.

Am mers la particulară pentru că în vara respectivă aveam alte planuri, nu mai aveam chef să stau să învăț ca să dau abia în toamnă examenul la stat.

Țin minte că am avut o discuție cu el în care mi-a spus: ‘Dar măcar puteai să încerci la stat …’ la care eu am răspuns că sunt deja student și că vreau să fac altceva.”, a povestit Cătălin Măruță în cadrul unui interviu mai vechi.

Cătălin Măruță s-a angajat la radio, apoi la Realitatea TV și TVR. Este prezentator la Pro TV din anul 2007.

ADVERTISEMENT