Life

După Cătălin Măruță, o altă vedetă Pro Tv a intrat în izolare: „Cei dragi nu m-au protejat pe mine”

Bogdan Ciudoiu a lipsit astăzi din platoul emisiunii Vorbește Lumea. Colegul de prezentare al Adelei Popescu a anunțat că a intrat în contact cu o persoană infectată cu Covid-19.
03.02.2022 | 13:16
Dupa Catalin Maruta o alta vedeta Pro Tv a intrat in izolare Cei dragi nu mau protejat pe mine
ADVERTISEMENT

Ieri, Cătălin Măruță a lipsit din emisiunea pe care o prezintă, de luni până vineri, la Pro TV, deoarece a intrat în contact cu o persoană infectată cu Covid-19 și este necesar să stea în izolare, timp de 5 zile.

Astăzi, nu mică le-a fost mirarea telespectatorilor când, la începutul emisiunii Vorbește Lumea, în platou erau doar doi prezentatori, și nu trei, așa cum erau obișnuiți.

ADVERTISEMENT

Bogdan Ciudoiu a dezvăluit că, la rândul său, a fost nevoit să se izoleze. Chiar dacă rezultatul testului PCR a fost negativ, legea presupune că persoanele care au intrat în contact cu cineva infectat cu Covid-19 sunt obligate să rămână în izolare.

Bogdan Ciudoiu, izolat alături de familie

Bogdan Ciudoiu a intrat, totuși, în direct, prin apel video și le-a explicat colegilor săi, Adela Popescu și Shurubel, de ce lipsește din platoul emisiunii.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul a dezvăluit că, fără să știe, a intrat în contact cu un cunoscut care era infectat cu virusul Covid-19. Imediat ce a aflat, acesta și-a făcut un test, care a ieșit negativ. Cu toate acestea, legea presupune că trebuie să rămână, pentru 5 zile, în izolare.

Bogdan Ciudoiu a intrat în izolare alături de întreaga familie. El a recunoscut că nu are o altă locuință unde să meargă în acest timp.

ADVERTISEMENT

„Dragi colegi, când lucrezi, te îmbraci frumos în pijamale. Noi nu avem vaste vile, ne izolăm toți. Acum ce să zic, nu pot să îi protejez pe cei dragi, cei dragi nu m-au protejat pe mine. Dar o mare parte din România are Covid.” , a declarat colegul Adelei Popescu, citat de ProTV.ro. 

Cine este Bogdan Ciudoiu?

Vorbește lumea este primul proiect de televiziune în care Bogdan Ciudoiu este implicat. El a lucrat, anterior, la radio, alături de colegul său, Shurubel. Împreună au realizat matinalul de la Virgin Radio, timp de aproape trei ani. În ceea ce privește viața personală, jurnalistul are 32 de ani, este căsătorit și are o fetiță, pe nume Natalia.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță, obligat să plece de acasă

Prezentatorul a anunțat pe contul său de socializare că, după ediția de marți a emisiunii pe care o realizează la Pro Tv, a intrat direct în izolare, deoarece a aflat că a intrat în contact cu o persoană infectată cu Coronavirus.

Cătălin Măruță a preferat să plece de acasă, pentru a nu-și pune în pericol familia. Astfel, Andra, împreună cu cei doi copii, Eva și David, nu au fost afectați de acest eveniment.

„Cum s-a încheiat ziua după emisiunea de ieri? Cu o izolare! Din păcate, una dintre persoanele cu care am interacționat a făcut un test PCR care a ieșit pozitiv.

Din fericire, eu nu am apucat să intru în contact cu familia mea, așa că m-am izolat și stau cuminte timp de 5 zile, după care mă voi testa. Dacă vă întâlniți cu Andra zilele astea, în studiouri TV sau la radio, întrebați-o dacă îi este dor de mine și reamintiți-i să îmi lase ceva bun la ușă.”, a transmis Cătălin Măruță pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT