Life

Cătălin Măruță, mesaj emoționant pentru Andra de ziua ei: ”Meriți tot ce e mai frumos pe lume”

Cătălin Măruță a scris pe rețelele de socializare un mesaj emoționant pentru soția lui, Andra, care își sărbătorește marți ziua de naștere. Prezentatorul și-a impresionat fanii.
23.08.2022 | 15:05
Catalin Maruta mesaj emotionant pentru Andra de ziua ei Meriti tot ce e mai frumos pe lume
Andra împlinește miercuri vârsta de 36 de ani. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Andra împlinește marți 36 de ani și își sărbătorește ziua de naștere. Cântăreața a primit mulțimi de urări din partea celor dragi, a fanilor și nu în ultimul rând de la soțul ei, Cătălin Măruță.

Ce mesaj a scris Cătălin Măruță pentru Andra, de ziua ei de naștere

Prezentatorul de la Protv i-a scris Andrei cuvinte emoționante pe rețelele de socializare. I-a transmis ”la mulți ani” și să aibă parte de tot ce este mai frumos pe lume.

ADVERTISEMENT

”La mulți ani, iubirea mea! Să fii mereu luminoasă și să vezi mereu partea bună a tuturor! Meriți tot ce e mai frumos pe lume!”, a scris Cătălin Măruță pe facebook, atașând imagini cu întreaga lui familie.

În fotografii se poate vedea că îndrăgita artistă a primit un tort din ciocolată, asortat cu fructe. De asemenea, i se poate citi și fericirea de pe chip.

ADVERTISEMENT

În comentariile de la postare, Cătălin Măruță a mai scris un mesaj: ”La mulți ani, iubirea mea! Să fii fericită! La mulți ani!”.

Solista a publicat și ea câteva cuvinte pe contul său de facebook. A mulțumit tuturor pentru urările primite și și-a exprimat recunoștința.

ADVERTISEMENT

”Va mulțumesc tuturor pentru mesaje! Sunt recunoscătoare pentru oamenii din jurul meu, dar si pentru prietenii mei din online care ma sustin neconditionat!

Fie ca urările sa vi se întoarcă și vouă! Va iubesc!”, a reacționat Andra la urările pe care le-a primit până acum, de ziua sa de naștere.

ADVERTISEMENT

Andra, urare emoționantă și de la tatăl ei, Mihai Alexandru

În exclusivitate pentru FANATIK tatăl ei, Mihai Alexandru, a avut de asemenea un mesaj emoționant pentru fiica sa.

”Îi urez multă sănătate, fericire și tot ce-și dorește în viață. Și multă iubire de la tata. Și de la mama”, este urarea făcută de Mihai Alexandru pentru Andra, în exclusivitate pentru FANATIK.

La cei 36 de ani Andra este o femeie împlinită. Are o carieră de succes, un soț iubitor și doi copii, Eva și David Măruță. Este considerată una dintre cele mai bune voci din România, iar melodiile sale sunt îndrăgite de milioane de români.

De când s-a anulat starea de alertă și s-au eliminat restricțiile din pandemie, Andra este acum chemată la zeci de concerte în țară, din care câștigă zeci de mii de euro.

ADVERTISEMENT