Life

Cătălin Măruță, mesaj pentru Pepe și Raluca Pastramă. Ce a spus în direct despre divorțul finilor săi

03.11.2020 | 21:00
Catalin Maruta mesaj pentru Pepe si Raluca Pastrama Ce a spus in direct despre divortul finilor sai
ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii pe care o moderează, Cătălin Măruță a făcut primele declarații cu trimitere la divorțul dintre finii săi, Pepe și Raluca Pastramă.

Vestea că Pepe și Raluca au pus punct căsniciei lor i-a afectat și pe nașii celor doi, Andra și Cătălin Măruță, prezentatorul TV exprimându-și regretul cu privire la despărțirea finilor.

ADVERTISEMENT

Pepe și Raluca Patramă s-au cununat religios în anul 2014, iar nașii lor au fost Andra și Cătălin. Ulterior, cele două cupluri s-au apropiat tot mai mult, petrecând adesea timpul împreună.

Cătălin Măruță, mesaj pentru Pepe și Raluca Pastramă. Ce a spus în direct despre divorțul finilor săi

Cătălin Măruță a făcut primele mărturisiri despre divorțul finilor săi, chiar în cadrul emisiunii pe care o moderează. Se pare că nașul foștilor soți, Pepe și Raluca, este vizibil afectat de separarea celor doi și a ținut să le facă o promisiune în direct.

ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță au o relație foarte bună cu finii lor, colaborând adesea și profesional. Vestea cum că Pepe și Raluca și-au spus adio i-a întristat profund pe cei doi nași. Cătălin Măruță a declarat că, deși finii lor s-au separat, el și soția sa vor fi mereu alături de ei și îi vor susține indiferent de situație.

,,Pepe a anunţat aseară separarea de Raluca şi că divorţul este inevitabil. Stiţi bine ce relaţie specială avem, nu pot să spun decât că regret că s-a ajuns aici, dar totodată nu pot să nu remarc faptul că au încheiat o căsnicie cu mult mai multe bune decât rele, într-un mod extrem de civilizat. Pepe, Raluca, indiferent de ce se va întâmpla cu voi, eu rămân naşul vostru şi oricând veţi avea nevoie de mine, să nu uitaţi, să îmi daţi un telefon, să vorbim sau să bem o cafea, aşa cum am făcut şi în ultima perioadă. Să stăm de vorbă, să stăm la povești, vă voi sprijini cum o să pot şi lucrul acesta o să fie necondiţionat”, a fost mesajul emoționant transmis de Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Pepe s-a cunoscut cu Raluca în urmă cu nouă ani, fiind fermecat de frumusețea brunetei. Cei doi s-au căsătorit civil pe 18 aprilie 2012 urmând ca, pe 21 iulie 2014, să se cunune religios. Cuplul are două fetițe: Rosa Alexandra și Maria.

,,Noi ne-am cunoscut pe data de 27 iulie. Era la fix o săptămână de la ziua mea, eram la petrecerea unui prieten foarte bun, se întâmpla în restaurantul în care îl conducea tatăl meu în momentul ăla, iar eu și cântam în seara aceea. Fiind concert Pepe, Raluca a venit cu un grup de prietene și așa am văzut-o pentru prima dată. Am văzut o fată frumoasă, îmbrăcată în roșu și glumeam cu un prieten că «Ce mișto e Scufița Roșie». (…). Eu eram la masă cu mai multe fete, era o perioadă în viața mea în care eram liber total de contract și mă bucuram de viața aceea și de libertatea aia… Care, pe de-o parte îmi plăcea, pe de alta mă ducea cam mult spre ispite… Eu voiam să mă așez, dar nu voiam să recunosc lucrul acesta”, a povestit Pepe pentru WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT