Life

Cătălin Măruță, misiune dificilă la domiciliu. Ce a fost nevoit să facă prezentatorul Pro TV

02.12.2020 | 13:20
Catalin Maruta misiune dificila la domiciliu Ce a fost nevoit sa faca prezentatorul Pro TV
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță este fără doar și poate un tată dedicat, car se implică în activitățile celor doi copii ai săi. Astfel, după filmările de la Pro TV, vedeta și-a petrecut timpul cu David și Eva, care i-au dat o misiune dificilă, pe care tot ei au rezolvat-o.

Mai în glumă, mai în serios, fiul lui Cătălin Măruță l-a provocat la un puzzle pe moderatorul tv. Cei doi au fost ajutați și de micuța Eva, care a participat cu la fel de mare interes la provocare.

ADVERTISEMENT

Cei trei au stat ceva timp să rezolve un puzzle inspirat din desenele animate, personajul principal fiind Elsa, însă, până la urmă, au reușit. Căpitanul echipei a fost David, care a și menționat că a fost o misiune grea, dar nu imposibilă. „Să rezolvi un puzzle de 198 de piese nu este ușor, dar l-am rezolvat”, a spus fiul lui Cătălin Măruță.

„Dar noi ne descurcăm, pentru că aici o avem și pe Eva”, a continuat prezentatorul tv.

Andra și Cătălin Măruță au doi copii frumoși
Andra și Cătălin Măruță au doi copii frumoși

Cătălin Măruță, o familie perfectă cu Andra

Prezentatorul Pro TV și cântăreața au doi copii spectaculoși, care sunt deja și influenceri. “Deși au trecut 12 ani, eu îmi amintesc de Andra la fel de plină de viață și de frumoasă ca acum. Parcă nicio zi nu a trecut. Mă inspiră modestia ei, farmecul ei, talentul ei și capacitatea de a lucra enorm, în orice condiții. Pe cât este de fragilă, ca femeie, pe atât este de puternică atunci când vine vorba despre profesia ei.

ADVERTISEMENT

Poate trece prin munți, dacă e nevoie. Astăzi, 12 ani de la nuntă și 14 ani de când ne-am cunoscut, pot să spun că a rămas la fel. Poate a devenit doar un pic mai răbdătoare, datorită copiilor”, declara, într-un interviu recent, Cătălin Măruță.