Life

Cătălin Măruță nu respectă regulile impuse de autorități. Cum a fost surprins alături de copii

27.10.2020 | 10:48
Catalin Maruta nu respecta regulile impuse de autoritati Cum a fost surprins alaturi de copii
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță a fost surprins la plimbare fără mască. Deși este obligatorie purtarea măștii de protecție, prezentatorul de la Pro Tv a încălcat regulile impuse de autorități și s-a afișat fără a purta respectivul accesoriu.

Moderatorul TV era acompaniat de cei doi copii, care i-au urmat exemplul. Cei trei au fost surprinși de jurnaliștii de la Cancan.ro în timp ce ieșeau dintr-un renumit parc de distracții, Edenland.

ADVERTISEMENT

Cu toate că zona era publică și destul de aglomerată, celebrul prezentator a ignorat regulile impuse de autorițăți și recomandările specialiștilor și s-a deplasat fără mască și în timp ce era însoțit de ambii copii. Vezi imagini aici.

Cătălin Măruță, surprins fără mască. Prezentatorul a vorbit mereu despre importanța respectării regulilor

Cătălin Măruță este unul dintre oamenii de televiziune care au susținut măsurile de protecție împotriva Covid-19. El menționează, în propria emisiune, importanța protecției personale și a respectării regulilor de distanțare și igienă. Mai mult decât atât, el a declarat că cei doi copii ai săi sunt bine puși în temă cu privire la normele ce trebuie respectate și au grijă să nu fie încălcate.

ADVERTISEMENT

„Copiii mei se simt în singuranță și conștientizează că oamenii se ajută reciproc. Știu că cei mari muncesc la măsuri pentru ca, în cel mai scurt timp, ei să se ducă din nou la școală, grădiniță ori la petreceri, în siguranță. David și Eva (4 ani) s-au implicat în situația pe care o cere însăși rutina mea profesională.

Atunci când plec din casă să am mască, Eva îmi mai pune și câteva în buzunare, de asemenea  șervețele dezinfectante, extra, câteva perechi de mânuși de unică folosință. Și de gura lor nu uit să mă descalț la intrare, să dau jos geaca și mi se indică explicit că trebuie să mă spăl pe mâini. După care putem vorbi”, a povestit el la începutul pandemiei pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

El a dat asigurări, la vremea respectivă, că în familia pe care o are alături de Andra, Eva și David, regulile sunt literă de lege pentru toată lumea. Prezentatorul spune că le-au dat un exemplu bun copiilor, iar aceștia au ajuns să se asigure că normele sunt respectate și de către părinți.

Andra, la rândul ei, a povestit că soțul, Cătălin Măruță, chiar dacă a lucrat în perioada pandemiei, este un om responsabil și ține cont de regulile impuse: „Cătălin a fost foarte responsabil, nu trebuia să îi spun eu să aibă grijă. Mereu s-a spălat temeinic pe mâini când a venit acasă, a purtat mască în spații închise, nu a intrat în contact decât cu anumiți colegi de la emisiune.

ADVERTISEMENT

Nu am considerat niciunul că e foarte riscant să continue filmările în această perioadă. A fost într-un mediu atent controlat și dezinfectat.”, declara artista, în luna mai a acestui an, pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT