Life

Obiceiul de Crăciun care o întristează pe Andra. Cătălin Măruță a dat din casă: “A stat o oră și jumatate la telefon cu surorile ei”

Cătălin Măruță își amintește cu nostalgie de vremurile de odinioară din perioada sărbătorilor de iarnă. Prezentatorul a scos la iveală un lucru care o întristează cel mai mult pe soția sa, cântăreața Andra, de Crăciun.
21.12.2021 | 14:46
Obiceiul de Craciun care o intristeaza pe Andra Catalin Maruta a dat din casa A stat o ora si jumatate la telefon cu surorile ei
Cătălin Măruță, dezvăluiri despre obiceiurile de Crăciun. Ce o supără pe Andra. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV a dat din casă și a scos la iveală unele dintre cele mai frumoase și magice momente de când era copil. Din păcate, Nașterea Domnului Isus Hristos aduce și clipe mai puțin plăcute pentru familia sa.

Moderatorul show-ul „La Măruță” mărturisește care este obiceiul care îi aduce un strop de tristețe soției sale, Andra. Cântăreața nu se mai poate bucura de mersul cu colindul, într-un an recurgând la un gest emoționant.

ADVERTISEMENT

Jurata de la „Românii au talent” a stat la telefon cu surorile sale în timp ce acestea mergeau din casă-n casă cu diverse colinde menite să aducă liniște și bucurie în sufletul oamenilor.

Cătălin Măruță, dezvăluiri despre obiceiurile de Crăciun. Ce o supără pe Andra

„Am impresia că azi, Crăciunul pe care îl fac pentru copiii mei nu poate să îl egaleze pe cel din copilăria mea. Şi recunosc că mi-aş dori. E frumos şi acum, dar e altfel. Şi Andrei îi e dor cel mai mult de mersul la colindat cu familia.

ADVERTISEMENT

Într-un an a fost atât de tristă că nu mai are această experienţă, ca a stat o oră şi jumatate la telefon cu surorile ei, cât timp ele au mers să colinde rudele şi prietenii. Şi cânta şi ea prin telefon”, a dezvăluit Cătălin Măruță pentru protv.ro.

Prezentatorul a vorbit și despre sărbătorile din prezent. David, băiatul familiei Măruță, obișnuiește să-i scrie Moșului în fiecare an și detaliază pe o jumătate de pagină fiecare jucărie pe care o dorește.

ADVERTISEMENT

Moderatorul simte că în prezent nu mai este Crăciunul de odinioară. Cătălin Măruță crede că totul se învârte în jurul altor lucruri: muncă, petreceri, evenimente, gălăgie, agitaţie și trafic.

Cătălin Măruță, sărbători de poveste. Ce obiceiuri avea în copilărie

Văd şi simt sărbătorile de ieri ca şi cum aş fi şi acum acolo, de câte ori ma întorc cu gândul în copilărie. Mă teleportez pur şi simplu şi stiu exact unde era perdeaua în camera bunicii mele, unde erau icoanele, unde era soba, de unde sărea motanul Costică pe mine.

ADVERTISEMENT

A rămas cu mine mirosul de portocale – ACEL MIROS, pentru ca parcă portocalele de ieri nu se simt ca cele de azi. Şi parcă văd pe şifonier bananele cumpărate verzi şi puse să se coacă.

Şi ţin foarte bine minte mirosul care anunţa sărbătoarea: acela de dupa curăţenia generală, care parcă era mai curăţenie ca azi, când avem atâţia detergenţi.

Un moment foarte viu în minte e cel în care chiar am simţit că există Moşu’ : mă uitam pe fereastră, stateam cu nasul turtit pe sticla îngheţată şi când m-am întors, apăruseră cadourile.

Am ştiut şi simţit atunci că există Moşu’. La fel îmi amintesc de momentul în care a venit tata cu un sac de cadouri şi mi-a zis că s-a întâlnit cu Moşu’pe tren. A fost magic. Cel mai frumos cadou din acel sac era un binoclu pe care mi-l amintesc perfect.

Îmi mai amintesc de momentele în care mergeam cu bunica mea la Biserică şi văd exact unde stătea acolo. Şi simt LINIŞTEA. Şi îmi e dor să merg, ca la noi, în Oltenia, în «piţărăi», aşa se spune. Ne strângeam toţi copiii şi bătrânii satului şi luam casele la rând, la colindat. Şi eram toţi la întrecere, cine umple mai repede sacul.

Aaaaa, şi îmi lipsesc brazii copilăriei, în care puneam bomboane din care râmânea doar ambalajul agăţat-pentru că ciocolata o mâncam-şi vată care o puneam ca să pară pomul nins”, a completat vedeta Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT