Life

Cătălin Măruță, obligat să se mute. Ce mesaj a primit Andra de la soțul său

Cătălin Măruță a fost obligat să ia o decizie radicală. Prezentatorul a anunțat că s-a mutat de acasă. Nu a uitat însă să-i trimită soției sale un mesaj.
02.02.2022 | 13:30
Catalin Maruta obligat sa se mute Ce mesaj a primit Andra de la sotul sau
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță a fost nevoit să se mute de acasă. Prezentatorul Tv a dat vestea pe contul său de socializare.

Se află în izolare, din nou. A intrat în contact cu o persoană bolnavă, iar acum nu își va vedea familia cinci zile.

ADVERTISEMENT

Familia Măruță a fost infectată cu Covid-19 în urmă cu ceva vreme.

Cătălin Măruță, obligat să se mute. Ce mesaj a primit Andra de la soțul său

Cătălin Măruță a anunțat că timp de cinci zile nu își va putea vedea familia. A intrat în izolare, după ce a interacționat cu o persoană care a aflat că are coronavirus.

Prezentatorul a făcut anunțul pe pagina de socializare și a avut un mesaj special și pentru soția sa.

ADVERTISEMENT

“Cum s-a încheiat ziua după emisiunea de ieri? Cu o izolare! Din păcate, una dintre persoanele cu care am interacționat a făcut un test PCR care a ieșit pozitiv.

Din fericire, eu nu am apucat să intru în contact cu familia mea, așa că m-am izolat și stau cuminte timp de 5 zile, după care mă voi testa. Dacă vă întâlniți cu Andra zilele astea, în studiouri TV sau la radio, întrebați-o dacă îi este dor de mine și reamintiți-i să îmi lase ceva bun la ușă.

ADVERTISEMENT

La emisiune, o să mă vedeți online, desigur! Țineți-mi pumnii, să treacă repede timpul…”, este mesajul lui Cătălin Măruță pentru fanii săi. 

Familia Măruță a avut Covid – 19

În urmă cu aproape un an, Andra, Cătălin, dar și cei doi copii ai cuplului au fost bolnavi. 

“Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e.”, scria la acea vreme Cătălin Măruță pe pagina de socializare.

ADVERTISEMENT

Andra s-a simțit cel mai rău. Artista dezvăluia că a avut dureri de gât și musculare. În plus, și-a pierdut mirosul și gustul.

“Au fost niște zile mai grele până acum, dar astăzi mă simt mult mai bine. Am avut dureri musculare, am început să tușesc foarte tare, să mă doară în gât foarte tare, astăzi mi-am pierdut și gustul și mirosul. Noi suntem aici, acasă în familie, bucuria cea mai mare e că copiii sunt bine și soțul meu”, spunea artista la acel moment pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT