Life

Cătălin Măruță oferă „biletul de aur” la Survivor 2023. Trimite primul Războinic în competiție: „Avem un cadou”

Cătălin Măruță trimite primul Războinic la Survivor România 2023. Ce trebuie să facă cei care sunt interesați pentru a câștiga „biletul de aur”.
10.10.2022 | 15:51
Catalin Maruta ofera biletul de aur la Survivor 2023 Trimite primul Razboinic in competitie Avem un cadou
Cătălin Măruță oferă „biletul de aur” pentru primul Războinic de la Survivor România 2023. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță alege primul Războinic de la Survivor România 2023. Prezentatorul a făcut anunțul în emisiunea pe care o prezintă la Pro TV și a spus ce pași trebuie să urmeze cei interesați.

Cătălin Măruță trimite primul Războinic la Survivor România 2023. Prezentatorul de la Pro TV oferă „biletul de aur”

Înscrierile pentru Survivor România 2023 au început deja, însă cei care își doresc o șansă în plus, o pot câștiga. Emisiunea lui Cătălin Măruță a împlinit 15 ani de difuzare la Pro TV, ocazie cu care postul de televiziune și moderatorul oferă un cadou fanilor.

ADVERTISEMENT

Astfel, în cadrul show-ului se va alege primul Războinic de la Survivor România 2023. Doritorii trebuie ca până pe 24 octombrie să completeze formularul disponibil pe protv.ro/lamăruță, secțiunea concurs și să încarce un filmuleț de un minut în care să precizeze de ce merită să facă parte din competiție.

Un criteriu esențial este ca cei care se înscriu să aibă peste 18 ani. Primii opt aleși vor fi supuși unor probe eliminatorii, iar fericitul câștigător va fi invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, obținând astfel și mai multă popularitate.

ADVERTISEMENT

„Dumneavoastră ați fost alături de noi zi de zi, acum ne-am gândit să avem un cadou pentru voi, cei de acasă. Și credeți-ne că ne-am luptat aici, am avut luptele noastre.

Astăzi, vreau să vă spun că avem un bilet de aur, care asigură un loc în cea mai dură competiție din televiziune. Primul Războinic de la Survivor România 2023 va fi ales aici de către voi, cei de acasă, în urma unor teste spectaculoase.

ADVERTISEMENT

Dacă credeți că puteți învinge foame, oboseală, stres, colegi supărăcioși, nervoși, dacă sunteți pregătiți fizic și mental, atunci nu ezitați să vă înscrieți.

Vreau să ne convingeți că meritați să primiți șansa pentru a lupta pentru marele trofeu”, a anunțat Cătălin Măruță în ediția de luni, 10 octombrie 2022, a emisiunii sale.

ADVERTISEMENT

Marian Drăgulescu, sfaturi pentru cei care vor să participe la Survivor România 2023

Marian Drăgulescu, fost concurent Survivor România 2022, a dezvăluit că experiența din jungla dominicană este una grea, ci nu doar din punct de vedere al traseelor și mai ales pentru condițiile dificile de trai și lipsa hranei.

Gimnastul a mărturisit chiar că după ce s-a întors din competiție, în urma unor analize a aflat că suferă de niște afecțiuni la ficat.

„E greu, dar odată-ți intră și microbul ăla: ‘hai, mă, să văd cât rezist. Mai stau o zi, mai stau o săptămână’. Este o experiență pentru cei mai rebeli, celor cărora le place aventura”, a dezvăluit Marian Drăgulescu.

ADVERTISEMENT