Life

Cătălin Măruță, pe “făraș” la PRO TV? Ce spune prezentatorul: “M-am speriat și eu”

Cătălin Măruță a reacționat după ce au apărut mai multe zvonuri conform cărora emisiunea sa va fi scoasă din grila de programe Pro TV din lipsă de audiență.
19.05.2022 | 15:28
Catalin Maruta pe faras la PRO TV Ce spune prezentatorul Mam speriat si eu
Cătălin Măruță a reacționat după ce s-a spus că va fi dat afară de la Pro TV. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Recent, în showbizul românesc au apărut zvonuri conform cărora emisiunea lui Cătălin Măruță va fi scoasă din grila Pro TV și mutată la Acasă TV. Prezentatorul a reacționat și a făcut lumină în acest subiect.

Prima reacție a lui Cătălin Măruță după ce s-a spus că va fi dat afară de la Pro TV

În ediția de joi, 19 mai 2022, a emisiunii sale, Cătălin Măruță a adus lămuriri cu privirile la zvonurile care au apărut recent.

ADVERTISEMENT

În mediul online, s-a răspândit rapid o știre care spunea că soțul Andrei va fi dat afară de la Pro Tv, iar show-ul său se va muta la postul Acasă TV.

Acest lucru ar fi urmat să se întâmple deoarece Cătălin Măruță nu s-ar fi ridicat la standardele șefilor săi și nu ar fi adus audiența scontată.

ADVERTISEMENT

Totuși, moderatorul a declarat că nu se pune problema de o mutare, și că telespectatorii îl vor putea urmări în continuare pe Pro TV, iar programul va rămâne cel cu care și-a obișnuit publicul în ultimul an.

„Dacă vreți să ne vedeți, oameni buni, la televizor, să ne căutați tot pe Pro TV și tot în fiecare zi de la 15  la 17. Managementul ne păstrează, nu ne dă afară. Știrea falsă cam așa suna, m-am speriat și eu”, a spus Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Soțul Andrei a început colaborarea cu Pro Tv în anul 2007. Inițial, emisiunea lui a purtat numele de „Happy Hour”, iar șase ani mai târziu, denumirea a fost schimbată în „La Măruță”.

Cătălin Măruță nu a trecut atât de ușor peste subiect. Astfel, acesta a adăugat că în presă s-a mai scris de nenumărate ori, încă din anul 2012, că va veni sfârșitul lumii, însă acest lucru nu s-a întâmplat încă.

ADVERTISEMENT

Totodată, atunci când doctorul Cristian Andrei, primul invitat de joi, a intrat în emisiune, moderatorul a făcut și o glumă.

Soțul Andreii-a mărturisit acestuia că se bucură că a nimerit platoul de filmare și că se temea de faptul că se va duce la Acasă TV.

ADVERTISEMENT